Relatiecoaching voor elke relatie?
Stapelgek Academy | Relatietherapie | Relatietherapie voor de top van ondernemend Nederland | Relatiecoach

Is mijn traject Vitamine L(iefde) er voor iedereen?

Het antwoord is simpel: NEE

Afgelopen week had ik een call met een man die aangaf dat hij ‘best een goede’ relatie heeft met zijn vrouw. Er miste alleen wat levendigheid, de ‘sjeu’ is eraf. Ze waren allebei in beslag genomen door de malle molen van het leven. Zijn business, haar werk, alles wat ‘moet’ gebeuren. Zij heeft bovendien een pittige burn-out achter de rug en nog steeds last van de nasleep. Natuurlijk had (heeft) dit effect op hun relatie.

Zo spraken we even met elkaar en legde ik uit wat mijn traject inhoudt en wat daarvan de investering is (wat best een grote investering is).

Daarvan kun je ook zeker een week naar Tulum in Mexico!
Lekker samen weg, hangmatje, zon, zee en strand. Zalig!
In hun geval kan dit hun relatie nét de boost geven die ze nodig hebben. Ik vroeg me hardop af of dat wellicht een goed idee voor ze zou zijn?

Geen bluf.
Geen ‘hard to get’ spelletje.
Maar gewoon gemeend en serieus meedenken!
Je kunt je geld immers maar één keer uitgeven zeg ik altijd.
Ik ben ervan overtuigd dat mijn traject niet altijd nodig is.

Misschien zijn zij met 5 losse sessies al goed op weg geholpen bij een andere relatiecoach/therapeut.
Dat scheelt toch ook weer aardig in de portemonnee, wie is daar nu niet blij mee?!
Ik in ieder geval wel en kan het altijd erg waarderen wanneer iemand met me meedenkt.
Deze week hoor ik van hem, hij zou het thuis bespreken.

Mijn traject is er vooral voor die stellen (meestal ondernemers met nog heel jonge kinderen) waarbij de relatie op springen staat.
‘Mijn’ stellen hebben het zwaar.
Ze maken een moeilijke tijd door.
Een emotionele tijd waarin ze voor een beslissing staan: gaan we door of niet?
Ze voelen allemaal, stuk voor stuk: ‘als we NU niks doen, gaat het mis!’
Bijna allemaal hebben ze al aan scheiden of een leven apart nagedacht.

Er is dus URGENTIE dat er NU iets moet veranderen!

En zo komen ze bij mij terecht.

Omdat er nog een vuurtje is (soms maar heel erg klein) waarvan ze hopen dat ze deze nog kunnen oppoken.?
Omdat er nog hoop is dat hun gezin bij elkaar blijft. ?
Omdat de liefde er nog wel is, echter verstopt onder een dikke laag stof.❤️‍?

Er is dus een verlangen!

Dát zijn de stellen die ik doorgaans begeleid.

Dus als je relatie ‘best wel goed’ is, zijn jullie ook van harte welkom.
Begrijp me niet verkeerd.
Maar voor dat geld kunnen jullie ook héél veel andere dingen doen!

Ik wil maar eerlijk met je zijn.

Ben je toch nieuwsgierig en neem je geen genoegen meer met ‘best wel een goede’ relatie, stuur me dan een persoonlijk bericht.
Wie weet worden jullie in 2022 weer STAPELGEK op elkaar en krijgt jullie relatie een diepgang die jullie je nu niet eens kunnen voorstellen…?

Sharon

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De 5 talen van de liefde

De 5 talen van de liefde. Van álle boeken die ik over de liefde en relaties heb gelezen is en blijft dit mijn absolute topper! Het is een klein boek, maar de inhoud is GROOTS en universeel! Het maakt namelijk niet uit waar je woont, wie je bent en waar je in gelooft....

Wil je de regie over je leven terug?

Nu het jaar ten einde loopt kijken veel mensen terug. Wat heb ik afgelopen jaar gedaan? Waarschijnlijk heb je heel veel aandacht gehad voor je onderneming. Misschien was het een pittig jaar voor je en heb je een omzetverlies te verwerken? Of wellicht kijk je terug op...

Waarom investeren in je relatie zo belangrijk is

WAAROM INVESTEREN IN JE RELATIE ZO ONTZETTEND BELANGRIJK IS! Lees even dit schrijnende verhaal. Deze week had ik een kennismaking /intake met een ondernemend stel dat eigenlijk uit elkaar wil, maar het financieel niet kan. Dit zijn geluiden die ik vaker hoor en waar...

Goud in handen in plaats van de scheidingspapieren

WAT JULLIE KUNNEN BEREIKEN DOOR MET MIJ TE WERKEN Ik gooi 'm er maar meteen in: Mijn relatiecoach traject Vitamine Liefde is ANDERS dan anders. Ik zeg niet dat het béter is dan traditionele trajecten, maar het is wel degelijk anders. Ik heb namelijk een geheel EIGEN...

Kom eerst bij mij!

Mag ik een keer heel arrogant doen? Ik doe het gewoon! Laatst poste ik onderstaande video op mijn socials (zie in de link onderaan dit bericht). De boodschap is wat arrogant, het komt echt uit mijn tenen! Maar ik meen het wel! Elk jaar zijn er twee scheidingspieken:...

Vakantie tips voor koppels!

Heb je ook bijna vakantie? Leuk toch! Of niet? Naast het woord liefde is vakantie het meest favoriete woord van veel Nederlanders. Helaas gaan die twee niet altijd goed samen. Is voor de één de vakantie een tijd om te genieten van het gezin en elkaar, de ander krijgt...

Wat is jouw relatie je waard?

WAT IS JOUW RELATIE JE WAARD? Wat is het je waard om je gezin bij elkaar te houden? Om gelukkig te zijn met je partner? En begrijp me niet verkeerd, ik ben niet tegen scheiden of uit elkaar gaan, wanneer het echt niet meer gaat. Soms is dat juist beter voor iedereen....

Geef je relatie een cijfer!

VRAAG: Zeg eens eerlijk. Welk cijfer geef je jullie relatie? 0 staat voor heel slecht. 10 staat voor geweldig.Mooie vraag om ook eens aan je partner te vragen. Het is een laagdrempelige en goede thermometer om aan te tonen hoe jullie je relatie ervaren op dit moment....

Relatiecoaching kan ook leuk zijn hoor!

Een doos met tissues. Ze staan er niet voor niks, zelfs met je ogen dicht grijp je altijd raak. Ze vinden gretig hun aftrek, daarom een ware ‘must have’ in mijn praktijk. En nu hoor ik je denken: ‘ja, voor al die verdrietige tranen die er vloeien natuurlijk!’. Deels...

Tegen wie heb je het eigenlijk?

Tegen wie heb je het eigenlijk? ‘Dan zitten we in de auto en kiest Chantal opeens een andere route. Naar mijn mening rijden we dan flink om, maar zij vind het leuk om binnendoor te rijden door alle dorpjes. Er ontstaat een discussie, want ik vind het zonde van de...