Relatiecoaching voor elke relatie?
Stapelgek Academy | Relatietherapie | Relatietherapie voor de top van ondernemend Nederland | Relatiecoach

Is mijn traject Vitamine L(iefde) er voor iedereen?

Het antwoord is simpel: NEE

Afgelopen week had ik een call met een man die aangaf dat hij ‘best een goede’ relatie heeft met zijn vrouw. Er miste alleen wat levendigheid, de ‘sjeu’ is eraf. Ze waren allebei in beslag genomen door de malle molen van het leven. Zijn business, haar werk, alles wat ‘moet’ gebeuren. Zij heeft bovendien een pittige burn-out achter de rug en nog steeds last van de nasleep. Natuurlijk had (heeft) dit effect op hun relatie.

Zo spraken we even met elkaar en legde ik uit wat mijn traject inhoudt en wat daarvan de investering is (wat best een grote investering is).

Daarvan kun je ook zeker een week naar Tulum in Mexico!
Lekker samen weg, hangmatje, zon, zee en strand. Zalig!
In hun geval kan dit hun relatie nét de boost geven die ze nodig hebben. Ik vroeg me hardop af of dat wellicht een goed idee voor ze zou zijn?

Geen bluf.
Geen ‘hard to get’ spelletje.
Maar gewoon gemeend en serieus meedenken!
Je kunt je geld immers maar één keer uitgeven zeg ik altijd.
Ik ben ervan overtuigd dat mijn traject niet altijd nodig is.

Misschien zijn zij met 5 losse sessies al goed op weg geholpen bij een andere relatiecoach/therapeut.
Dat scheelt toch ook weer aardig in de portemonnee, wie is daar nu niet blij mee?!
Ik in ieder geval wel en kan het altijd erg waarderen wanneer iemand met me meedenkt.
Deze week hoor ik van hem, hij zou het thuis bespreken.

Mijn traject is er vooral voor die stellen (meestal ondernemers met nog heel jonge kinderen) waarbij de relatie op springen staat.
‘Mijn’ stellen hebben het zwaar.
Ze maken een moeilijke tijd door.
Een emotionele tijd waarin ze voor een beslissing staan: gaan we door of niet?
Ze voelen allemaal, stuk voor stuk: ‘als we NU niks doen, gaat het mis!’
Bijna allemaal hebben ze al aan scheiden of een leven apart nagedacht.

Er is dus URGENTIE dat er NU iets moet veranderen!

En zo komen ze bij mij terecht.

Omdat er nog een vuurtje is (soms maar heel erg klein) waarvan ze hopen dat ze deze nog kunnen oppoken.?
Omdat er nog hoop is dat hun gezin bij elkaar blijft. ?
Omdat de liefde er nog wel is, echter verstopt onder een dikke laag stof.❤️‍?

Er is dus een verlangen!

Dát zijn de stellen die ik doorgaans begeleid.

Dus als je relatie ‘best wel goed’ is, zijn jullie ook van harte welkom.
Begrijp me niet verkeerd.
Maar voor dat geld kunnen jullie ook héél veel andere dingen doen!

Ik wil maar eerlijk met je zijn.

Ben je toch nieuwsgierig en neem je geen genoegen meer met ‘best wel een goede’ relatie, stuur me dan een persoonlijk bericht.
Wie weet worden jullie in 2022 weer STAPELGEK op elkaar en krijgt jullie relatie een diepgang die jullie je nu niet eens kunnen voorstellen…?

Sharon

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HET BELANG VAN EEN GOEDE VRAAG.

Regelmatig vertrouwen mensen mij hun verhalen toe. Niet alleen mijn cliënten, maar ook mensen die ik tegenkom ‘op straat’. Veelvoorkomend onderwerp is dat ze al eens gescheiden zijn. “Het ging niet meer.” Vaak volgt dan: “hadden we maar hulp gezocht, wellicht waren we...

UIT ELKAAR GAAN IS SOMS BETER.

Stellen die bij me komen hebben vaak grote relatieproblemen (niet altijd trouwens). Echter, is het verlangen om bij elkaar te blijven meestal nóg groter. En dat is een prachtig uitgangspunt om bij me in te stappen: een verlangen dat immers groter is dan het probleem,...

SCHEIDEN OF BLIJVEN?

Houdt deze vraag je meer dan ooit bezig? Lig je ‘s nachts wakker omdat deze impasse onbeantwoord blijft? Een onverdraaglijk schuldgevoel maakt je misselijk. Er komt zoveel bij kijken, wat het besluit ook wordt. Er is hoe dan ook werk aan de winkel. Jullie relatie is...

IK BEN JE MOEDER NIET!

Regelmatig zijn ondernemers ‘bang’ dat ik ze ga zeggen dat ze minder moeten werken, omwille van de relatie thuis. ‘Zeg, ik ben je moeder niet’, zeg ik dan met een lach. Dat je binnenkort zelf andere keuzes gaat maken, die kans is heel groot. Maar niet omdat ik het...

SPIJT NA EEN SCHEIDING.

Je moet er toch niet aan denken? Dat je spijt krijgt dat je een einde maakte aan je relatie. Toch blijkt dat ongeveer de helft van de mensen die een scheiding hebben geïnitieerd, later spijt krijgt. Ze beseffen ineens wat ze kwijt zijn geraakt. Spijt is een emotie die...

De beste relatietherapeut

DE BESTE RELATIETHERAPEUT Is diegene die het beste bij jullie past. Veel gestelde vragen die ik vaak hoor over mijn vakgebied zijn: Wat is de beste relatietherapie? Welke relatietherapeut of relatiecoach draagt echt bij aan het oplossen van onze relatiecrisis? Waar...

IK LOOP NIET GRAAG HAND IN HAND.

Gisteren liepen wij heerlijk over het strand van Bergen aan Zee naar Schoorl en weer terug. Het viel me op dat veel stellen romantisch hand in hand liepen. Als relatietherapeut zie ik dat natuurlijk graag! Terwijl ik zelf niet graag hand in hand loop. Gek hè! Ik heb...

ZONDER DE LIEFDE HEBBEN WE NIKS!

“We hebben ons droomhuis gebouwd, een prachtig jong gezin en we kunnen financieel doen wat we willen. We hebben het helemaal voor elkaar! Maar zonder de liefde hebben we niks. Helemaal niks!” Hij zat er wat verslagen bij. Machteloos. En toch ook wel hoopvol. Deze man,...

WAT ALS JULLIE ‘JA’ ZEGGEN?

Ja, wij willen aan onze relatie werken. Ja, diep van binnen willen wij samen oud worden (we weten alleen niet hoé). Ja, wij willen dat ons gezin bij elkaar blijft. Ja, wij zijn bereid om elkaars bril op te zetten. Ja, we zijn bereid om ook naar onszelf te kijken. Ja,...

WIE WIL IK ZIJN?

Ik houd me regelmatig met deze vraag bezig. Het houdt me scherp om keuzes te maken en daar mijn gedrag op af te stemmen. Bijvoorbeeld als ik de impuls voel om een verwijt te maken, dan vraag ik aan mezelf: wie wil ik zijn? Soms slik ik het dan in (choose your...