Relatiecoaching voor elke relatie?
Stapelgek Academy | Relatietherapie | Relatietherapie voor de top van ondernemend Nederland | Relatiecoach

Is mijn traject Vitamine L(iefde) er voor iedereen?

Het antwoord is simpel: NEE

Afgelopen week had ik een call met een man die aangaf dat hij ‘best een goede’ relatie heeft met zijn vrouw. Er miste alleen wat levendigheid, de ‘sjeu’ is eraf. Ze waren allebei in beslag genomen door de malle molen van het leven. Zijn business, haar werk, alles wat ‘moet’ gebeuren. Zij heeft bovendien een pittige burn-out achter de rug en nog steeds last van de nasleep. Natuurlijk had (heeft) dit effect op hun relatie.

Zo spraken we even met elkaar en legde ik uit wat mijn traject inhoudt en wat daarvan de investering is (wat best een grote investering is).

Daarvan kun je ook zeker een week naar Tulum in Mexico!
Lekker samen weg, hangmatje, zon, zee en strand. Zalig!
In hun geval kan dit hun relatie nét de boost geven die ze nodig hebben. Ik vroeg me hardop af of dat wellicht een goed idee voor ze zou zijn?

Geen bluf.
Geen ‘hard to get’ spelletje.
Maar gewoon gemeend en serieus meedenken!
Je kunt je geld immers maar één keer uitgeven zeg ik altijd.
Ik ben ervan overtuigd dat mijn traject niet altijd nodig is.

Misschien zijn zij met 5 losse sessies al goed op weg geholpen bij een andere relatiecoach/therapeut.
Dat scheelt toch ook weer aardig in de portemonnee, wie is daar nu niet blij mee?!
Ik in ieder geval wel en kan het altijd erg waarderen wanneer iemand met me meedenkt.
Deze week hoor ik van hem, hij zou het thuis bespreken.

Mijn traject is er vooral voor die stellen (meestal ondernemers met nog heel jonge kinderen) waarbij de relatie op springen staat.
‘Mijn’ stellen hebben het zwaar.
Ze maken een moeilijke tijd door.
Een emotionele tijd waarin ze voor een beslissing staan: gaan we door of niet?
Ze voelen allemaal, stuk voor stuk: ‘als we NU niks doen, gaat het mis!’
Bijna allemaal hebben ze al aan scheiden of een leven apart nagedacht.

Er is dus URGENTIE dat er NU iets moet veranderen!

En zo komen ze bij mij terecht.

Omdat er nog een vuurtje is (soms maar heel erg klein) waarvan ze hopen dat ze deze nog kunnen oppoken.?
Omdat er nog hoop is dat hun gezin bij elkaar blijft. ?
Omdat de liefde er nog wel is, echter verstopt onder een dikke laag stof.❤️‍?

Er is dus een verlangen!

Dát zijn de stellen die ik doorgaans begeleid.

Dus als je relatie ‘best wel goed’ is, zijn jullie ook van harte welkom.
Begrijp me niet verkeerd.
Maar voor dat geld kunnen jullie ook héél veel andere dingen doen!

Ik wil maar eerlijk met je zijn.

Ben je toch nieuwsgierig en neem je geen genoegen meer met ‘best wel een goede’ relatie, stuur me dan een persoonlijk bericht.
Wie weet worden jullie in 2022 weer STAPELGEK op elkaar en krijgt jullie relatie een diepgang die jullie je nu niet eens kunnen voorstellen…?

Sharon

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IK LOOP NIET GRAAG HAND IN HAND.

Gisteren liepen wij heerlijk over het strand van Bergen aan Zee naar Schoorl en weer terug. Het viel me op dat veel stellen romantisch hand in hand liepen. Als relatietherapeut zie ik dat natuurlijk graag! Terwijl ik zelf niet graag hand in hand loop. Gek hè! Ik heb...

ZONDER DE LIEFDE HEBBEN WE NIKS!

“We hebben ons droomhuis gebouwd, een prachtig jong gezin en we kunnen financieel doen wat we willen. We hebben het helemaal voor elkaar! Maar zonder de liefde hebben we niks. Helemaal niks!” Hij zat er wat verslagen bij. Machteloos. En toch ook wel hoopvol. Deze man,...

WAT ALS JULLIE ‘JA’ ZEGGEN?

Ja, wij willen aan onze relatie werken. Ja, diep van binnen willen wij samen oud worden (we weten alleen niet hoé). Ja, wij willen dat ons gezin bij elkaar blijft. Ja, wij zijn bereid om elkaars bril op te zetten. Ja, we zijn bereid om ook naar onszelf te kijken. Ja,...

WIE WIL IK ZIJN?

Ik houd me regelmatig met deze vraag bezig. Het houdt me scherp om keuzes te maken en daar mijn gedrag op af te stemmen. Bijvoorbeeld als ik de impuls voel om een verwijt te maken, dan vraag ik aan mezelf: wie wil ik zijn? Soms slik ik het dan in (choose your...

RELATIETHERAPIE NEXT LEVEL!

Ik wil jullie hier even van mee laten genieten. Bij mij geen therapie op een stoeltje onder een systeemplafond (waar ik zelf ook niet zou willen zitten).😝 Graag neem ik jullie mee naar prachtige locaties, zoals deze: de Hoogen Hof in Bruchem (bij Zaltbommel). Vandaag...

JULLIE RELATIEPROBLEMEN OPLOSSEN IS EEN SLECHT LEIDERSCHAP.

Want dan hebben jullie je problemen wel opgelost, maar zijn jullie weer op een neutraal ‘nulpunt’ beland. Daar hebben jullie toch helemaal niks aan?! Daar krijg je als ondernemer toch ook de kriebels van? Je wilt toch niet alleen problemen oplossen, je wilt ook...

EEN PERFECT LEVEN, MAAR TOCH EEN SCHEIDING OP DE LOER.

Een mooi gezin, prachtig huis, succesvol bedrijf, de mooiste vakanties en jullie kunnen alles doen wat jullie hartje begeert. Wauw. Toch is er die leegte. Dat matte, doffe gevoel van binnen. Je vraagt jezelf af hoe jullie in deze situatie zijn beland? Wanneer ging het...

ZOU JIJ JE TIJD ANDERS INDELEN ALS JE RELATIE EN GEZIN WERKELIJK OP HET SPEL STAAT?

Een vraag die ik stelde aan een bevlogen en zeer succesvolle ondernemer. Het raakte hem. 90 uur per week werken was voor hem volstrekt normaal. Dat deed hij met plezier! Zijn vrouw heeft ook haar eigen bedrijf, maar heeft de uren heel anders ingedeeld. Zij werkt 4...

GEEN OPEN DEUREN VOOR JOU!

Ik ga je niet vertellen wat de ingrediënten zijn voor een mooie relatie. Dat weet je zelf ook wel. Soms krijg ik deze vraag en dan moet ik lachen. Het zijn zulke open deuren. Ik denk dat elke ondernemer en zijn/haar liefdespartner diep van binnen echt wel weten waar...

WELK CIJFER GEEF JIJ JULLIE RELATIE OP DIT MOMENT?

Op een schaal van 0 - 10? Waarbij 0 ‘heel slecht’ is en 10 ‘fantastisch’. Ben je tevreden met dat cijfer? Of zou je willen dat het gemiddelde hoger wordt? Het vergt moed om dit te bespreken met je partner. Zij/hij zal het wellicht ook een moeilijk onderwerp vinden....