De beste relatietherapeut
Stapelgek Academy | Relatietherapie | Relatietherapie voor de top van ondernemend Nederland | Relatiecoach

DE BESTE RELATIETHERAPEUT

Is diegene die het beste bij jullie past.

Veel gestelde vragen die ik vaak hoor over mijn vakgebied zijn:
Wat is de beste relatietherapie?
Welke relatietherapeut of relatiecoach draagt echt bij aan het oplossen van onze relatiecrisis?
Waar kan ik de beste relatietherapie vinden en waar moet je op letten?

“Een goede relatietherapeut heeft het vermogen om cliënten met een open, niet-oordelende houding te benaderen – de cliënten te accepteren voor wie ze zijn, in welke situatie zij ook verkeren.”
Of deze persoon voor jullie ook de beste is, is persoonsgebonden.
Daarom is het vooral zeer belangrijk is, is of er een ‘klik’ is, een match. De cliënten met de therapeut en vice versa. Ook ik wil het gevoel hebben dat jullie bij me passen en dat ik jullie verder kan helpen. Dat ik perspectief zie in jullie relatie.

Vragen als:
Wat is de werkwijze? Volgens welke methodiek werkt men (EFT relatietherapie, IBCT relatietherapie of systeemtherapie bijvoorbeeld). Wat is zijn of haar visie?
Spreekt de communicatiestijl van de therapeut jullie aan? Geven jullie de voorkeur aan een wat zachtere benadering of gaan jullie beter op een recht voor zijn raap manier van communiceren?

Ik ben nogal direct, wat mijn cliënten juist waarderen. Zij houden van mijn directe no nonsens communicatiestijl. Wel altijd respectvol en liefdevol uiteraard. Ik gebruik een mix van technieken in mijn praktijk en werk niet alleen met EFT relatietherapie of systeemtherapie maar zie en geef wat nodig is.

Geen klik is geen match. Hoe goed iemand ook kan zijn. Dat is voor jullie dan niet de juiste persoon om jullie te ondersteunen om er samen uit te komen.
Denk dus goed na wat jullie verwachten van de relatietherapie en van de relatietherapeut zelf.

Benieuwd of wij een match zijn en wat ik voor jullie kan betekenen?
Als relatietherapeut werk ik met veel bekende en minder bekende ondernemers uit zowel het bedrijfsleven als uit de entertainment wereld.
Ben je op zoek naar relatietherapie in Nederland of België? Ik werk hoofdzakelijk met Nederlandse stellen en Vlaamstalige koppels. Mijn cliënten komen uit alle provincies in Nederland en uit Vlaanderen. Zelfs uit Ibiza of Bali.

Dat jullie aan je relatie willen werken is al een grote eerste stap. Niemand hoeft uiteraard te weten dat jullie in een relatiecrisis zitten en relatietherapie hebben want uiterste discretie is gegarandeerd. Gelukkig heb ik met mijn traject ‘Vitamine Liefde’ al veel stellen ondersteund naar een relatie 2.0 die ze van te voren niet voor mogelijk hadden gehouden. Waar normaliter op relatietherapie een taboe rust waar nauwelijks met vrienden en familie over wordt gepraat, kan ik zeggen dat na het traject ‘Vitamine Liefde’ de meeste koppels aangeven dat ze er veel eerder mee hadden moeten starten en het zelfs aan anderen aanbevelen.

Aarzel niet, neem leiderschap, blijf niet doormodderen en neem contact met mij op voor een vrijblijvende intake: https://stapelgek.com/contact/
Ik heb geen wachtlijst, we kunnen snel starten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HET BELANG VAN EEN GOEDE VRAAG.

Regelmatig vertrouwen mensen mij hun verhalen toe. Niet alleen mijn cliënten, maar ook mensen die ik tegenkom ‘op straat’. Veelvoorkomend onderwerp is dat ze al eens gescheiden zijn. “Het ging niet meer.” Vaak volgt dan: “hadden we maar hulp gezocht, wellicht waren we...

UIT ELKAAR GAAN IS SOMS BETER.

Stellen die bij me komen hebben vaak grote relatieproblemen (niet altijd trouwens). Echter, is het verlangen om bij elkaar te blijven meestal nóg groter. En dat is een prachtig uitgangspunt om bij me in te stappen: een verlangen dat immers groter is dan het probleem,...

SCHEIDEN OF BLIJVEN?

Houdt deze vraag je meer dan ooit bezig? Lig je ‘s nachts wakker omdat deze impasse onbeantwoord blijft? Een onverdraaglijk schuldgevoel maakt je misselijk. Er komt zoveel bij kijken, wat het besluit ook wordt. Er is hoe dan ook werk aan de winkel. Jullie relatie is...

IK BEN JE MOEDER NIET!

Regelmatig zijn ondernemers ‘bang’ dat ik ze ga zeggen dat ze minder moeten werken, omwille van de relatie thuis. ‘Zeg, ik ben je moeder niet’, zeg ik dan met een lach. Dat je binnenkort zelf andere keuzes gaat maken, die kans is heel groot. Maar niet omdat ik het...

SPIJT NA EEN SCHEIDING.

Je moet er toch niet aan denken? Dat je spijt krijgt dat je een einde maakte aan je relatie. Toch blijkt dat ongeveer de helft van de mensen die een scheiding hebben geïnitieerd, later spijt krijgt. Ze beseffen ineens wat ze kwijt zijn geraakt. Spijt is een emotie die...

IK LOOP NIET GRAAG HAND IN HAND.

Gisteren liepen wij heerlijk over het strand van Bergen aan Zee naar Schoorl en weer terug. Het viel me op dat veel stellen romantisch hand in hand liepen. Als relatietherapeut zie ik dat natuurlijk graag! Terwijl ik zelf niet graag hand in hand loop. Gek hè! Ik heb...

ZONDER DE LIEFDE HEBBEN WE NIKS!

“We hebben ons droomhuis gebouwd, een prachtig jong gezin en we kunnen financieel doen wat we willen. We hebben het helemaal voor elkaar! Maar zonder de liefde hebben we niks. Helemaal niks!” Hij zat er wat verslagen bij. Machteloos. En toch ook wel hoopvol. Deze man,...

WAT ALS JULLIE ‘JA’ ZEGGEN?

Ja, wij willen aan onze relatie werken. Ja, diep van binnen willen wij samen oud worden (we weten alleen niet hoé). Ja, wij willen dat ons gezin bij elkaar blijft. Ja, wij zijn bereid om elkaars bril op te zetten. Ja, we zijn bereid om ook naar onszelf te kijken. Ja,...

WIE WIL IK ZIJN?

Ik houd me regelmatig met deze vraag bezig. Het houdt me scherp om keuzes te maken en daar mijn gedrag op af te stemmen. Bijvoorbeeld als ik de impuls voel om een verwijt te maken, dan vraag ik aan mezelf: wie wil ik zijn? Soms slik ik het dan in (choose your...

RELATIETHERAPIE NEXT LEVEL!

Ik wil jullie hier even van mee laten genieten. Bij mij geen therapie op een stoeltje onder een systeemplafond (waar ik zelf ook niet zou willen zitten).😝 Graag neem ik jullie mee naar prachtige locaties, zoals deze: de Hoogen Hof in Bruchem (bij Zaltbommel). Vandaag...