De beste relatietherapeut
Stapelgek Academy | Relatietherapie | Relatietherapie voor de top van ondernemend Nederland | Relatiecoach

DE BESTE RELATIETHERAPEUT

Is diegene die het beste bij jullie past.

Veel gestelde vragen die ik vaak hoor over mijn vakgebied zijn:
Wat is de beste relatietherapie?
Welke relatietherapeut of relatiecoach draagt echt bij aan het oplossen van onze relatiecrisis?
Waar kan ik de beste relatietherapie vinden en waar moet je op letten?

“Een goede relatietherapeut heeft het vermogen om cliënten met een open, niet-oordelende houding te benaderen – de cliënten te accepteren voor wie ze zijn, in welke situatie zij ook verkeren.”
Of deze persoon voor jullie ook de beste is, is persoonsgebonden.
Daarom is het vooral zeer belangrijk is, is of er een ‘klik’ is, een match. De cliënten met de therapeut en vice versa. Ook ik wil het gevoel hebben dat jullie bij me passen en dat ik jullie verder kan helpen. Dat ik perspectief zie in jullie relatie.

Vragen als:
Wat is de werkwijze? Volgens welke methodiek werkt men (EFT relatietherapie, IBCT relatietherapie of systeemtherapie bijvoorbeeld). Wat is zijn of haar visie?
Spreekt de communicatiestijl van de therapeut jullie aan? Geven jullie de voorkeur aan een wat zachtere benadering of gaan jullie beter op een recht voor zijn raap manier van communiceren?

Ik ben nogal direct, wat mijn cliënten juist waarderen. Zij houden van mijn directe no nonsens communicatiestijl. Wel altijd respectvol en liefdevol uiteraard. Ik gebruik een mix van technieken in mijn praktijk en werk niet alleen met EFT relatietherapie of systeemtherapie maar zie en geef wat nodig is.

Geen klik is geen match. Hoe goed iemand ook kan zijn. Dat is voor jullie dan niet de juiste persoon om jullie te ondersteunen om er samen uit te komen.
Denk dus goed na wat jullie verwachten van de relatietherapie en van de relatietherapeut zelf.

Benieuwd of wij een match zijn en wat ik voor jullie kan betekenen?
Als relatietherapeut werk ik met veel bekende en minder bekende ondernemers uit zowel het bedrijfsleven als uit de entertainment wereld.
Ben je op zoek naar relatietherapie in Nederland of België? Ik werk hoofdzakelijk met Nederlandse stellen en Vlaamstalige koppels. Mijn cliënten komen uit alle provincies in Nederland en uit Vlaanderen. Zelfs uit Ibiza of Bali.

Dat jullie aan je relatie willen werken is al een grote eerste stap. Niemand hoeft uiteraard te weten dat jullie in een relatiecrisis zitten en relatietherapie hebben want uiterste discretie is gegarandeerd. Gelukkig heb ik met mijn traject ‘Vitamine Liefde’ al veel stellen ondersteund naar een relatie 2.0 die ze van te voren niet voor mogelijk hadden gehouden. Waar normaliter op relatietherapie een taboe rust waar nauwelijks met vrienden en familie over wordt gepraat, kan ik zeggen dat na het traject ‘Vitamine Liefde’ de meeste koppels aangeven dat ze er veel eerder mee hadden moeten starten en het zelfs aan anderen aanbevelen.

Aarzel niet, neem leiderschap, blijf niet doormodderen en neem contact met mij op voor een vrijblijvende intake: https://stapelgek.com/contact/
Ik heb geen wachtlijst, we kunnen snel starten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IK LOOP NIET GRAAG HAND IN HAND.

Gisteren liepen wij heerlijk over het strand van Bergen aan Zee naar Schoorl en weer terug. Het viel me op dat veel stellen romantisch hand in hand liepen. Als relatietherapeut zie ik dat natuurlijk graag! Terwijl ik zelf niet graag hand in hand loop. Gek hè! Ik heb...

ZONDER DE LIEFDE HEBBEN WE NIKS!

“We hebben ons droomhuis gebouwd, een prachtig jong gezin en we kunnen financieel doen wat we willen. We hebben het helemaal voor elkaar! Maar zonder de liefde hebben we niks. Helemaal niks!” Hij zat er wat verslagen bij. Machteloos. En toch ook wel hoopvol. Deze man,...

WAT ALS JULLIE ‘JA’ ZEGGEN?

Ja, wij willen aan onze relatie werken. Ja, diep van binnen willen wij samen oud worden (we weten alleen niet hoé). Ja, wij willen dat ons gezin bij elkaar blijft. Ja, wij zijn bereid om elkaars bril op te zetten. Ja, we zijn bereid om ook naar onszelf te kijken. Ja,...

WIE WIL IK ZIJN?

Ik houd me regelmatig met deze vraag bezig. Het houdt me scherp om keuzes te maken en daar mijn gedrag op af te stemmen. Bijvoorbeeld als ik de impuls voel om een verwijt te maken, dan vraag ik aan mezelf: wie wil ik zijn? Soms slik ik het dan in (choose your...

RELATIETHERAPIE NEXT LEVEL!

Ik wil jullie hier even van mee laten genieten. Bij mij geen therapie op een stoeltje onder een systeemplafond (waar ik zelf ook niet zou willen zitten).😝 Graag neem ik jullie mee naar prachtige locaties, zoals deze: de Hoogen Hof in Bruchem (bij Zaltbommel). Vandaag...

JULLIE RELATIEPROBLEMEN OPLOSSEN IS EEN SLECHT LEIDERSCHAP.

Want dan hebben jullie je problemen wel opgelost, maar zijn jullie weer op een neutraal ‘nulpunt’ beland. Daar hebben jullie toch helemaal niks aan?! Daar krijg je als ondernemer toch ook de kriebels van? Je wilt toch niet alleen problemen oplossen, je wilt ook...

EEN PERFECT LEVEN, MAAR TOCH EEN SCHEIDING OP DE LOER.

Een mooi gezin, prachtig huis, succesvol bedrijf, de mooiste vakanties en jullie kunnen alles doen wat jullie hartje begeert. Wauw. Toch is er die leegte. Dat matte, doffe gevoel van binnen. Je vraagt jezelf af hoe jullie in deze situatie zijn beland? Wanneer ging het...

ZOU JIJ JE TIJD ANDERS INDELEN ALS JE RELATIE EN GEZIN WERKELIJK OP HET SPEL STAAT?

Een vraag die ik stelde aan een bevlogen en zeer succesvolle ondernemer. Het raakte hem. 90 uur per week werken was voor hem volstrekt normaal. Dat deed hij met plezier! Zijn vrouw heeft ook haar eigen bedrijf, maar heeft de uren heel anders ingedeeld. Zij werkt 4...

GEEN OPEN DEUREN VOOR JOU!

Ik ga je niet vertellen wat de ingrediënten zijn voor een mooie relatie. Dat weet je zelf ook wel. Soms krijg ik deze vraag en dan moet ik lachen. Het zijn zulke open deuren. Ik denk dat elke ondernemer en zijn/haar liefdespartner diep van binnen echt wel weten waar...

WELK CIJFER GEEF JIJ JULLIE RELATIE OP DIT MOMENT?

Op een schaal van 0 - 10? Waarbij 0 ‘heel slecht’ is en 10 ‘fantastisch’. Ben je tevreden met dat cijfer? Of zou je willen dat het gemiddelde hoger wordt? Het vergt moed om dit te bespreken met je partner. Zij/hij zal het wellicht ook een moeilijk onderwerp vinden....