RELATIECOACHING IS IETS VOOR JULLIE ALS:

  Jullie willen investeren in jullie relatie.
  Jullie weer verliefd willen worden op elkaar.
  Jullie zijn bereid om naar elkaar te luisteren.
✓ Jullie elkaar missen.

  Jullie meer intimiteit en sexualiteit willen met elkaar.
  Jullie weer plezier willen hebben samen.
  Jullie weer stapelgek op elkaar willen worden.
  Jullie willen dat jullie relatie slaagt.

Wat doe ik als relatiecoach?

Als relatiecoach bied ik ondersteuning door problemen helder boven water te krijgen en bespreekbaar te maken.
Ik kan jullie problemen niet voor jullie oplossen, die verantwoordelijkheid ligt bij beide partners.
Wel geeft ik de ‘route’ aan en zorg voor een veilige sfeer waarin ieder gehoord wordt.
Ik stel verhelderende vragen, die inzichten geven in jezelf, in elkaar en in de relatie. Zo nodig werk ik met tools, die jullie op een diepere laag inzichten geven. 
Het doel van relatiecoaching is om vanuit wederzijds respect en begrip de verbinding met elkaar te herstellen, zodat constructieve en respectvolle communicatie (weer) mogelijk is. Zodat de liefde weer of beter kan stromen. En dat het weer wordt zoals vroeger.  

Relatiecoaching = investeren in elkaar, dus in jullie toekomst.

Veelal wordt relatiecoaching bij mij ervaren als quality time met elkaar.
Jullie investeren immers in jullie relatie, dus in jullie toekomst. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn is het van belang om er alles aan te doen om de relatie te laten slagen, mits jullie beiden bereid zijn om in elkaars en eigen spiegel te kijken.
Even weg van het alledaagse en elkaar je onverdeelde aandacht geven kan al zoveel doen.
Er wordt bij mij besproken wat vaak thuis onbesproken blijft. Dat kan natuurlijk ook best heftig zijn, maar het resultaat is altijd dat de ruis op de lijn hierdoor verdwijnt. En dat geeft duidelijkheid. De energie kan weer stromen, zeker als je je lang hebt ingehouden, voor de goede lieve vrede, of voor wat voor reden dan ook.
Relatiecoaching kan dus ook inspannend zijn. Het is niet altijd leuk om over je relatie te praten wanneer het even niet zo lekker loopt. Wel zorgt relatiecoaching ervoor dat je met elkaar in gesprek bent en weer in verbinding bent met elkaar. Het geeft lucht en ruimte.
Het is echt een proces. Elkaar opnieuw ontdekken, wanneer je bereid bent elkaar met frisse ogen te bekijken.
Ik ervaar het als een voorrecht om jullie hierbij te mogen ondersteunen, met alle discretie en respect die daar uiteraard bij hoort.

Waar? 

Mijn praktijk is gelegen op een prachtige locatie aan de rand van Vught (nabij Den Bosch), in de natuur. Bij mooi weer is het ook mogelijk om buiten te zitten, waardoor je nog meer de rust voelt van deze heerlijke plek.
De praktijk is anoniem toegankelijk.

Wat kost relatiecoaching? 

Het eerste gesprek is een kennismaking,- en intakegesprek. Dit intakegesprek is geheel gratis en vrijblijvend en kan plaatsvinden bij jullie thuis, in mijn praktijk of online via videobellen. Mochten jullie beslissen om een traject aan te gaan, dan bespreken we hoe dit traject eruit gaat zien en plannen we de eerste afspraak in.

Een coachgesprek kost €85,- per sessie (inclusief btw) en duurt gemiddeld 1,5 uur en kan uitlopen naar 2 uur.
Na elke afspraak bepalen jullie zelf of een vervolgafspraak gewenst is. Meestal zijn 5 a 8  sessies nodig om de relatie kwalitatief en duurzaam te verbeteren.  Jullie geven na elke sessie zelf aan waar de behoefte ligt.
Echter, na 1 of enkele sessies kan je niet verwachten dat de relatie helemaal opgebloeid is.  Dat heeft echt wat tijd nodig.
Net zoals het tijd nodig had om de relatie te krijgen waar die nu is. Dat ging meestal ook niet over 1 nacht ijs…

Is relatiecoaching iets voor jullie?

Voor velen is het spannend en een grote stap om hulp in te schakelen bij relatieproblemen. Vaak wil de één het wel, en ziet de ander dat helemaal niet zitten. Of wil men eerst eens weten met wie men te maken heeft. Het gaat dan ook om persoonlijke kwesties, die deel je niet zomaar. Dat begrijp ik heel goed. Jullie kunnen dan ook rekenen op mijn volledige discretie, daar kan ik niet duidelijk genoeg over zijn. Wat met mij besproken wordt, blijft bij mij en deel ik zelfs met mijn man Olivier niet, ook al is hij achter de schermen mijn steun en toeverlaat. 

Bel of mail me voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende, gratis en laagdrempelige kennismaking / intake.  

Sharon Overweg – Slap
Relatiecoach
06-20614715
sharon@stapelgek.com
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een gesprek met Sharon is heel prettig. Ze ontving me hartelijk en warm. Ze was er echt voor mij. Het was zo fijn om mijn verhaal te kunnen vertellen! In deze tijd, waarbij veel digitaal contact is had ik juist behoefte aan iemand die tijd neemt voor mij! Ik voelde al meteen meer positieve energie na het eerste gesprek. Na het tweede gesprek kon ik al meteen aan de slag met de inzichten die ik bij Sharon kreeg. De sfeer is heel prettig en huiselijk. Het voelde echt als ‘me time’, tijd voor MIJ!

Claire

Er is iets waardoor we ons helemaal op ons gemak voelen bij Sharon.
Daardoor durfden we allebei te zeggen waar we thuis omheen draaien. Nu we allebei ons hart hebben gelucht hebben we elkaar weer gevonden. Al blijft het ‘werken’, maar op nu een fijne manier. It takes two to tango! Dat zegt ze altijd en is helemaal waar.

 

Anoniem

De sessies met Sharon hebben ons lucht gegeven. We waren in een negatieve spiraal terechtgekomen, veel irritaties en ruzies. Voor de kinderen was het moeilijk en geen fijne sfeer. We zijn blij dat we deze stap durfden te nemen. Er is nu veel meer begrip voor elkaar. De sfeer is veel beter.

Anoniem