MIJN UNIEKE WERKWIJZE

Klik en maak kennis met Sharon

MIJN UNIEKE WERKWIJZE

Mijn werkwijze is uniek in Nederland en België en het eerste en enige in zijn soort.


Het bestaat uit het traject genaamd ‘Vitamine L(iefde)’ en duurt ongeveer 6 maanden zodat er een kop en staart aan zit.

We starten uiteraard met een vrijblijvende en discrete kennismaking. Het is belangrijk dat wij de welbekende klik voelen met elkaar.
Tijdens deze kennismaking hoor ik graag waar de schoen wringt in jullie relatie en kunnen jullie alle vragen stellen aan mij die er zijn.
Deze vrijblijvende kennismaking is meestal online omdat we dit dan snel in kunnen plannen.

Door ja te zeggen tegen het traject Vitamine Liefde, zeggen jullie vooral ja tegen elkaar en daar mag best iets anders voor wijken. Mijn assistent plant vervolgens in overleg met jullie het volledige traject in. Uiteraard houden we rekening met jullie volle agenda’s. Soms is het passen en meten, maar het lukt altijd! Ik zeg altijd maar zo: dit mag en gaat prioriteit voor jullie allebei hebben.

Het traject ‘Vitamine (L)iefde’ bestaat uit gezamenlijke en individuele sessies en 3 afzonderlijke losse ‘Couple Retreat’ dagen. Alle sessies en de ‘Couple Retreat’ dagen vinden altijd plaats op prachtige, rustige locaties met veel privacy.

Mijn ‘Couple Retreat’ dagen werken als een echte kick-off, dat gaat werken als een katalysator, een soort snelkookpan om weer in de positieve flow te komen. Alle dagen zijn pure quality time, welke draait om jullie relatie en jullie toekomst. Uiteraard zijn er voldoende pauzes tussendoor en komt er jullie dan ook niets tekort want alles is zeer goed verzorgd, met koffie, thee, fris, fruit en een heerlijke gezonde lunch en overige tussendoortjes.

Tussen de Couple Retreat dagen plannen we online en/of offline gezamenlijke sessies, naar gelang jullie behoeften en wensen.

Het aantal sessies bepalen we in overleg. Ik geef altijd wat er nodig is. Soms wil men extra individuele sessies. Het traject is niet in beton gegoten. Nogmaals: ik geef wat er nodig is. De losse sessies vinden online plaats of in de omgeving van Den Bosch.

Tijdens het gehele traject bied ik ook dagelijkse support via een speciale app. Tussen de sessies door lopen jullie wellicht tegen zaken aan die mogelijk niet kunnen wachten tot de volgende sessie. Via de app kunnen jullie mij dagelijks jullie vragen stellen of voorleggen waar jullie tegenaan lopen. Zie het als een dagelijkse ‘rescue remedy’, om achter de hand te hebben. Ik sta dus 6 maanden lang tot jullie beschikking voor dagelijkse support en coaching.
Vaak is er de behoefte van mijn cliënten om na afronding van het traject ‘Vitamine (L)iefde’ nog regelmatig contact met mij te hebben. Dit is altijd in overleg een separaat maatwerk traject daar iedere relatie begrijpelijkerwijze een andere behoefte en dynamiek kent.  

Facturen kunnen op een zakelijke bedrijfsnaam gezet worden en in overleg is termijnbetaling mogelijk.

Ik heb mijn planning zodanig geregeld, dat ik meestal op zeer korte termijn kan starten met de relatietherapie en geen wachtlijsten ken.

Neem contact met me op voor een eerste vrijblijvende (online) kennismaking dat heel discreet, geheel vrijblijvend en laagdrempelig is.

 

De locaties 

 

 

 Bekijk hier enkele voorbeelden van mijn relatietherapie locaties met veel privacy 

 

 

 

 

 

 

Ervaringen van cliënten over het traject ‘Vitamine L(iefde)’

Ik heb Sharon leren kennen als een betrokken, empathische en liefdevolle (relatie)coach.
Bij haar ben je in goede en vakkundige handen. Vanuit haar levenservaring en een
positieve basishouding helpt ze mensen voorbij de grenzen kijken. Ze daagt uit en ze nodigt uit.
Hartelijk, onderzoekend en oordeelloos neemt ze je/jullie mee in het proces.
Loes Koot

Coach / Docent Sonnevelt Opleidingen

Er is iets waardoor we ons helemaal op ons gemak voelen bij Sharon.
Daardoor durfden we allebei te zeggen waar we thuis omheen draaien. Nu we allebei ons hart hebben gelucht hebben we elkaar weer gevonden. Al blijft het ‘werken’, maar op nu een fijne manier. It takes two to tango! Dat zegt ze altijd en is helemaal waar.

 

Anoniem

Hartelijke bedankt voor het hele fijne gesprek van vannochtend!
Je doet het goed en we willen jou teruggeven dat je op een natuurlijke wijze ons veiligheid biedt om te delen wat er speelt bij ons!
Dat heeft ons goed gedaan! Hartelijke groet, N&M

Anoniem

Een gesprek met Sharon is heel prettig. Ze ontving me hartelijk en warm. Ze was er echt voor mij. Het was zo fijn om mijn verhaal te kunnen vertellen! In deze tijd, waarbij veel digitaal contact is had ik juist behoefte aan iemand die tijd neemt voor mij! Ik voelde al meteen meer positieve energie na het eerste gesprek. Na het tweede gesprek kon ik al meteen aan de slag met de inzichten die ik bij Sharon kreeg. De sfeer is heel prettig en huiselijk. Het voelde echt als ‘me time’, tijd voor MIJ!

Claire

We stonden op het punt dat we het niet meer wisten. Uit elkaar? Maar de kinderen dan? Via via kwamen we bij Sharon terecht. Lang verhaal kort: we zien het weer zitten, al gaat het niet vanzelf. Door corona hebben we veel meer tijd voor elkaar en voor de kinderen. We voelen ons weer een gezin. Met alles dat erbij hoort. 

Anoniem

Haar praktijk ligt zo mooi, dat je er een ruzie voor op het spel zet!
Zonder gekheid, dank je wel voor alle mooie gesprekken die we bij je hadden.
We keken er echt naar uit iedere keer, al was het soms ook heftig.
Het heeft ons veel gebracht, vooral het inzicht dat we zoveel van elkaar houden!
We kunnen het iedereen aanraden, er is overal wel wat.
Waarom alles alleen oplossen, terwijl Sharon kan helpen 🙂

Mo en Bo

Na ruim 9 jaar samen, merkten we dat er ongewild wat vervelende gewoontes in waren geslopen. Discussies stonden bol van verwijten en we hadden steeds meer moeite om elkaar goed te begrijpen. Zeker in de hectische tropenjaren van een gezin stichten en de nodige uitdagingen in onze beider carrières, kwam de onverdeelde tijd voor elkaar niet ten goede.

We realiseerden ons dat het oké is om hulp in te schakelen, we kwamen er samen niet meer uit. We zagen het als waardevolle investering in onszelf, in elkaar en in onze relatie.

Met de handvatten die Sharon ons heeft gegeven, komen we in discussies minder vaak terecht in de verwijtende sfeer. We voorkomen irritaties door behoeftes en verwachtingen duidelijker uit te spreken.

Er is meer oog en aandacht voor elkaar. We nemen structureel tijd voor elkaar door dagelijks een momentje te nemen om de ander even je volledige aandacht te geven. De ene keer voor een goed gesprek, de andere keer om wat praktische zaken door te nemen.

Ook escaleren discussies niet meer omdat we ons bewust zijn van onze valkuilen, en we onszelf en elkaar kunnen corrigeren als we in zo’n kuil dreigen te vallen.

Ten slotte hebben we onze gemeenschappelijke delers, onze gezamenlijke doelen en wensen weer opnieuw gevonden. Waardoor het weer voelt alsof we een team zijn.

We vonden het enorm fijn dat we naast de sessies samen, ook allebei een 1op1 sessie met Sharon hebben gehad. Dit gaf – zeker in het begin – de ruimte om alles op tafel te leggen waar we tegenaan liepen. Sharon heeft de inhoud van de 1op1 sessies vervolgens op een prettige manier bespreekbaar gemaakt in de gezamenlijke sessies.

Sharon stuurt je met inspiratie en concrete handvatten op pad, is oprecht nieuwsgierig en zoekt heel goed naar een werkwijze die past bij de mensen die zich voor zich heeft. Werkt iets niet? Dan tovert ze weer een andere werkvorm tevoorschijn. Verder hebben we Sharon niet als sturend of oordelend ervaren, maar als iemand die de verbinding zoekt en tot stand brengt. Zelfs als twee mensen ver uit elkaar lijken te staan.

Je hebt ons middelen gegeven om verder te komen.
En vooral heel duidelijk te laten zien dat ons bankje er een is waar we samen op willen zitten.

J & P