Willen jullie dat jullie relatie slaagt? Bel Sharon 06-20 61 47 15

RELATIECOACHING IS IETS VOOR JULLIE ALS:

  Jullie willen investeren in jullie relatie.
  Jullie weer verliefd willen worden op elkaar.
  Jullie zijn bereid om naar elkaar te luisteren.
✓ Jullie elkaar missen.

  Jullie meer intimiteit willen met elkaar.
  Jullie weer plezier willen hebben samen.
  Jullie weer stapelgek op elkaar willen worden.
  Jullie willen dat jullie relatie slaagt.

Wat doet een relatiecoach?

Een relatiecoach biedt ondersteuning door problemen helder boven water te krijgen en bespreekbaar te maken.
De relatiecoach geeft geen oplossingen. Die verantwoordelijkheid ligt bij beide partners.
Wel geeft de relatiecoach de ‘route’ aan en zorgt voor een veilige sfeer waarin ieder gehoord wordt.
Een relatiecoach stelt goede vragen, die inzichten geven in jezelf, in elkaar en in de relatie.
Het doel van relatiecoaching is om vanuit wederzijds respect en begrip de verbinding met elkaar aan te gaan, zodat constructieve en respectvolle communicatie (weer) mogelijk is.
Zodat de liefde weer of beter kan stromen.

Relatiecoaching = investeren in elkaar.

Veelal wordt relatiecoaching ervaren als quality time met elkaar.
Jullie investeren immers in jullie relatie.
Even weg van het alledaagse en elkaar je onverdeelde aandacht geven.
Er wordt bij mij besproken wat vaak thuis onbesproken blijft.
Relatiecoaching kan echter ook inspannend zijn. Het is niet altijd leuk om over je relatie te praten wanneer het even niet zo lekker loopt. Wel zorgt relatiecoaching ervoor dat je met elkaar in gesprek bent en dus in verbinding bent met elkaar gedurende de sessies in mijn praktijk. Wat meestal doorwerkt naar de thuissituatie en op het werk.
Het is echt een proces. Elkaar opnieuw ontdekken. 
Ik ervaar het als een voorrecht om jullie hierbij te mogen ondersteunen, met alle discretie en respect die daar uiteraard bij hoort.

Waar? 

Mijn praktijk is gelegen op een prachtige locatie aan de rand van Vught (nabij Den Bosch), in de natuur. Bij mooi weer is het ook mogelijk om buiten te zitten, waardoor je nog meer de rust voelt van deze heerlijke plek.

Wat kost relatiecoaching? 

Een coachgesprek kost €75,- per uur (inclusief btw). Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur en kan uitlopen naar 2 uur.
Na elke afspraak bepalen jullie zelf of een vervolgafspraak gewenst is. Hierbij wil ik wel benadrukken dat meestal meerdere sessies nodig zijn om jullie relatie een positieve ‘injectie’ te geven. Hou rekening met ongeveer 5 tot 10 sessies.

Eerst vrijblijvend kennismaken met elkaar.

Voor velen is het spannend en een grote stap om hulp in te schakelen bij relatieproblemen. Vaak wil de één het wel, en ziet de ander dat helemaal niet zitten. Of wil men eerst eens weten met wie men te maken heeft. Het gaat dan ook om persoonlijke kwesties, die deel je niet zomaar. Dat begrijp ik heel goed. 

Daarom maken we altijd eerst vrijblijvend (en kosteloos) kennis met elkaar. Het is belangrijk dat jullie je goed voelen bij mij én mijn werkwijze.  Mochten jullie hierna willen starten, dan begeleid ik jullie graag naar een liefdevolle relatie, waar de liefde tussen jullie weer volop kan stromen. Zodat jullie weer stapelgek op elkaar zijn!

Bel of mail me voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende, gratis en laagdrempelige kennismaking / intake.  

Sharon Overweg – Slap
Relatiecoach | Spreker
06-20614715
sharon@stapelgek.com
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een gesprek met Sharon is heel prettig. Ze ontving me hartelijk en warm. Ze was er echt voor mij. Het was zo fijn om mijn verhaal te kunnen vertellen! In deze tijd, waarbij veel digitaal contact is had ik juist behoefte aan iemand die tijd neemt voor mij! Ik voelde al meteen meer positieve energie na het eerste gesprek. Na het tweede gesprek kon ik al meteen aan de slag met de inzichten die ik bij Sharon kreeg. De sfeer is heel prettig en huiselijk. Het voelde echt als ‘me time’, tijd voor MIJ!

Claire

Er is iets waardoor we ons helemaal op ons gemak voelen bij Sharon.
Daardoor durfden we allebei te zeggen waar we thuis omheen draaien. Nu we allebei ons hart hebben gelucht hebben we elkaar weer gevonden. Al blijft het ‘werken’, maar op nu een fijne manier. It takes two to tango! Dat zegt ze altijd en is helemaal waar.

 

Anoniem

De sessies met Sharon hebben ons lucht gegeven. We waren in een negatieve spiraal terechtgekomen, veel irritaties en ruzies. Voor de kinderen was het moeilijk en geen fijne sfeer. We zijn blij dat we deze stap durfden te nemen. Er is nu veel meer begrip voor elkaar. De sfeer is veel beter.

Anoniem