MIJN UNIEKE WERKWIJZE

Klik en maak kennis met Sharon

MIJN UNIEKE WERKWIJZE

Mijn werkwijze is uniek in Nederland en België en het eerste en enige in zijn soort.


Het bestaat uit het traject genaamd ‘Vitamine L(iefde)’ en duurt ongeveer 6 maanden zodat er een kop en staart aan zit.

We starten uiteraard met een vrijblijvende en discrete kennismaking. Het is belangrijk dat wij de welbekende klik voelen met elkaar.
Tijdens deze kennismaking hoor ik graag waar de schoen wringt in jullie relatie en kunnen jullie alle vragen stellen aan mij die er zijn.
Deze vrijblijvende kennismaking is meestal online omdat we dit dan snel in kunnen plannen.

Door ja te zeggen tegen het traject Vitamine Liefde, zeggen jullie vooral ja tegen elkaar en daar mag best iets anders voor wijken. Mijn assistent plant vervolgens in overleg met jullie het volledige traject in. Uiteraard houden we rekening met jullie volle agenda’s. Soms is het passen en meten, maar het lukt altijd! Ik zeg altijd maar zo: dit mag en gaat prioriteit voor jullie allebei hebben.

Het traject ‘Vitamine (L)iefde’ bestaat uit gezamenlijke en individuele sessies en 3 afzonderlijke losse ‘Couple Retreat’ dagen. Alle sessies en de ‘Couple Retreat’ dagen vinden altijd plaats op prachtige, rustige locaties met veel privacy.

Mijn ‘Couple Retreat’ dagen werken als een echte kick-off, dat gaat werken als een katalysator, een soort snelkookpan om weer in de positieve flow te komen. Alle dagen zijn pure quality time, welke draait om jullie relatie en jullie toekomst. Uiteraard zijn er voldoende pauzes tussendoor en komt er jullie dan ook niets tekort want alles is zeer goed verzorgd, met koffie, thee, fris, fruit en een heerlijke gezonde lunch en overige tussendoortjes.

Tussen de Couple Retreat dagen plannen we online en/of offline gezamenlijke sessies, naar gelang jullie behoeften en wensen.

Het aantal sessies bepalen we in overleg. Ik geef altijd wat er nodig is. Soms wil men extra individuele sessies. Het traject is niet in beton gegoten. Nogmaals: ik geef wat er nodig is. De losse sessies vinden online plaats of in de omgeving van Den Bosch.

Tijdens het gehele traject bied ik ook dagelijkse support via een speciale app. Tussen de sessies door lopen jullie wellicht tegen zaken aan die mogelijk niet kunnen wachten tot de volgende sessie. Via de app kunnen jullie mij dagelijks jullie vragen stellen of voorleggen waar jullie tegenaan lopen. Zie het als een dagelijkse ‘rescue remedy’, om achter de hand te hebben. Ik sta dus 6 maanden lang tot jullie beschikking voor dagelijkse support en coaching.
Vaak is er de behoefte van mijn cliënten om na afronding van het traject ‘Vitamine (L)iefde’ nog regelmatig contact met mij te hebben. Dit is altijd in overleg een separaat maatwerk traject daar iedere relatie begrijpelijkerwijze een andere behoefte en dynamiek kent.  

Facturen kunnen op een zakelijke bedrijfsnaam gezet worden en in overleg is termijnbetaling mogelijk.

Ik heb mijn planning zodanig geregeld, dat ik meestal op zeer korte termijn kan starten met de relatietherapie en geen wachtlijsten ken.

Neem contact met me op voor een eerste vrijblijvende (online) kennismaking dat heel discreet, geheel vrijblijvend en laagdrempelig is.

 

De locaties 

 

 

 Bekijk hier enkele voorbeelden van mijn relatietherapie locaties met veel privacy 

 

 

 

 

 

 

Ervaringen van cliënten over het traject ‘Vitamine L(iefde)’

Ik heb Sharon leren kennen als een betrokken, empathische en liefdevolle (relatie)coach.
Bij haar ben je in goede en vakkundige handen. Vanuit haar levenservaring en een
positieve basishouding helpt ze mensen voorbij de grenzen kijken. Ze daagt uit en ze nodigt uit.
Hartelijk, onderzoekend en oordeelloos neemt ze je/jullie mee in het proces.
Loes Koot

Coach / Docent Sonnevelt Opleidingen

Er is iets waardoor we ons helemaal op ons gemak voelen bij Sharon.
Daardoor durfden we allebei te zeggen waar we thuis omheen draaien. Nu we allebei ons hart hebben gelucht hebben we elkaar weer gevonden. Al blijft het ‘werken’, maar op nu een fijne manier. It takes two to tango! Dat zegt ze altijd en is helemaal waar.

 

Anoniem

Hartelijke bedankt voor het hele fijne gesprek van vannochtend!
Je doet het goed en we willen jou teruggeven dat je op een natuurlijke wijze ons veiligheid biedt om te delen wat er speelt bij ons!
Dat heeft ons goed gedaan! Hartelijke groet, N&M

Anoniem

Via LinkedIn kwamen we met je in contact. We geloven niet in toeval, dit was het zetje dat we nodig hadden om hulp te aanvaarden. We hebben de samenwerking met jou als heel prettig ervaren, al was het soms best pittig. We waren uit elkaar gegroeid. Door ons jonge gezin en mijn bedrijf hadden we geen aandacht meer voor elkaar. Alles ging op de automatische piloot en de intimiteit was naar het nulpunt gedaald. Door jouw traject werden onze ogen geopend en waren we in staat om snel te schakelen. Alsof de mist optrok zagen wij elkaar opeens weer. De commucatietips, vijf talen van de liefde, het manifest en de rest gaven ons de tools die we nodig hadden om weer echt de verbinding met elkaar aan te gaan. Waarom leren we dit op geen enkele studie? Door met jou te werken is ons leven op allerlei facetten geboost. Ook zakelijk merk ik dat ik er de vruchten van pluk, wanneer het thuis goed is. We voelen ons lichter (zijn ook allebei afgevallen, omdat we weer ons best doen voor elkaar) leukere mensen, liever ouders en een betere werkgever. Natuurlijk hebben wij ook nog steeds wel eens onze momenten, maar we komen er heel snel en liefdevol weer uit. We laten je voorlopig nog niet los en blijven vier keer per jaar terugkomen voor een apk! Dus we zeggen wel bedankt, maar geen gedag. Ondanks dat we heel open zijn, blijven we hier toch graag anoniem. Liefs van ons! C&P 

L & M

Hoe kwamen we bij je en wat heeft het ons gebracht? We voelden ons totaal niet gewaardeerd, we kibbelden veel en vooral ik werd onverschillig. Er was veel onbegrip voor de vele uren dat ik werkte in mijn bedrijf. Dat werd niet altijd begrepen en zelfs veroordeeld door Annet. Annet daarintegen schreeuwde om aandacht, iets wat ik niet echt hoorde of wilde horen. Sharon heeft ons laten zien dat we ons allebei niet gezien en gewaardeerd voelde en dat we eigenlijk allebei hetzelfde voelde: eenzaam en niet begrepen. Annet ging aandacht eisen, ik werd er onverschillig van. We weten nu dat Annet meer behoefte heeft aan verbinding en ik meer ruimte voor mezelf nodig heb. En dat dit geen afwijzing naar Annet is. Wat ik nooit had verwacht is dat ik nu minder werk en vaker kies voor tijd met Annet en de kinderen. We zijn weer een team samen, dat was wel ons grootste doel. Liefde is een keuze! 

Anoniem

Bijna hadden we besloten om tijdelijk uit elkaar te gaan. Scheiden vonden we te rigoureus. We liepen allebei op eieren, er was bijna dagelijks veel irritatie en onbegrip. Via vrienden kwamen we bij Sharon terecht. Ze vroeg ons of we bereid waren onze beslissing uit te stellen. Om te onderzoeken wat ons in deze situatie heeft gebracht en wat er eventueel nog mogelijk is voor ons, want we hielden wel nog van elkaar. Wat zijn we blij dat we het traject met Sharon zijn aangegaan! Onze relatie is veranderd (gelijkwaardiger) en beter dan ooit. We hebben elkaar weer ‘opnieuw ontdekt’ zoals Sharon dat noemt. We doen weer ons best voor elkaar door gewoon lief te zijn en onze relatie weer belangrijk te vinden. Zelfs de kinderen valt het op. De oudste grapte laatst: “Stop eens met dat verliefde gedoe.” We zijn Sharon erg dankbaar voor de mooie maanden en vooral de retreats waren top. Jouw ‘recht toe recht aan stijl’ was precies wat we nodig hadden. We voelen ons bevrijd van de dagelijkse spanning en stress. En ja, we zijn weer stapelgek op elkaar. Missie gelukt! Van een 3 naar een dikke 8 (relatiecijfer). Thuis, maar ook in de zaak zijn we weer een team. We hebben veel gepraat, gelachen en ook gehuild, het was elke traan waard. Voor wie dit leest nog een tip. Gaat het niet goed? Beslis niet te snel. Wij zijn het bewijs.

Lieve groeten van een ondernemend stel in vastgoed.

Na ruim 9 jaar samen, merkten we dat er ongewild wat vervelende gewoontes in waren geslopen. Discussies stonden bol van verwijten en we hadden steeds meer moeite om elkaar goed te begrijpen. Zeker in de hectische tropenjaren van een gezin stichten en de nodige uitdagingen in onze beider carrières, kwam de onverdeelde tijd voor elkaar niet ten goede.

We realiseerden ons dat het oké is om hulp in te schakelen, we kwamen er samen niet meer uit. We zagen het als waardevolle investering in onszelf, in elkaar en in onze relatie.

Met de handvatten die Sharon ons heeft gegeven, komen we in discussies minder vaak terecht in de verwijtende sfeer. We voorkomen irritaties door behoeftes en verwachtingen duidelijker uit te spreken.

Er is meer oog en aandacht voor elkaar. We nemen structureel tijd voor elkaar door dagelijks een momentje te nemen om de ander even je volledige aandacht te geven. De ene keer voor een goed gesprek, de andere keer om wat praktische zaken door te nemen.

Ook escaleren discussies niet meer omdat we ons bewust zijn van onze valkuilen, en we onszelf en elkaar kunnen corrigeren als we in zo’n kuil dreigen te vallen.

Ten slotte hebben we onze gemeenschappelijke delers, onze gezamenlijke doelen en wensen weer opnieuw gevonden. Waardoor het weer voelt alsof we een team zijn.

We vonden het enorm fijn dat we naast de sessies samen, ook allebei een 1op1 sessie met Sharon hebben gehad. Dit gaf – zeker in het begin – de ruimte om alles op tafel te leggen waar we tegenaan liepen. Sharon heeft de inhoud van de 1op1 sessies vervolgens op een prettige manier bespreekbaar gemaakt in de gezamenlijke sessies.

Sharon stuurt je met inspiratie en concrete handvatten op pad, is oprecht nieuwsgierig en zoekt heel goed naar een werkwijze die past bij de mensen die zich voor zich heeft. Werkt iets niet? Dan tovert ze weer een andere werkvorm tevoorschijn. Verder hebben we Sharon niet als sturend of oordelend ervaren, maar als iemand die de verbinding zoekt en tot stand brengt. Zelfs als twee mensen ver uit elkaar lijken te staan.

Je hebt ons middelen gegeven om verder te komen.
En vooral heel duidelijk te laten zien dat ons bankje er een is waar we samen op willen zitten.

J & P