MIJN UNIEKE WERKWIJZE

Contact

MIJN WERKWIJZE
Mijn werkwijze is uniek en bestaat uit het traject genaamd Vitamine L(iefde) en duurt ongeveer 6 maanden.

We starten uiteraard met een kennismaking. Het is belangrijk dat we de welbekende klik voelen met elkaar. Tijdens deze kennismaking hoor ik graag waar de schoen ‘m wringt in jullie relatie en kunnen jullie vragen stellen aan mij. Deze ‘intake’ is meestal online, via Teams. 

Mijn assistent Sylvia plant in overleg met jullie het traject in. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jullie drukke agenda’s. Soms is het passen en meten, maar het lukt altijd! Ik zeg altijd maar zo: dit mag prioriteit hebben.

Door ja te zeggen tegen Vitamine Liefde zeggen jullie vooral ja tegen elkaar, daar mag best iets anders voor wijken. 

We starten met een gezamenlijke sessie van 1,5 uur. Daarna plannen we twee individuele sessies. 
Daarna volgt vrijwel aan het begin van het traject een Couple Retreat van 2 losse dagen.
De ene week de eerst dag, de volgende week de tweede dag.
Altijd op prachtige, rustige locaties in het buitengebied
 met veel privacy, dus anoniem bereikbaar.

Deze kickstarter werkt voor jullie als catalysator, een soort snelkookpan, om weer in de positieve flow te komen.
Dit Couple Retreat is pure quality time welke draait om jullie relatie en jullie toekomst.
Ik begeleid jullie als relatietherapeut tijdens deze relatie-2 daagse. Ik zorg voor voldoende pauzes tussendoor.

Er komt jullie niets tekort. Alles is goed verzorgd, met koffie, thee, fris, fruit een heerlijke gezonde lunch en tussendoortjes.

Na de Couple Retreat volgen 3 tot 5 losse gezamenlijke relatiecoach sessies van elk ongeveer 1,5 uur. Het aantal sessies bepalen we in overleg. Ik geef wat er nodig is. Soms is 3 sessies voldoende. Soms zijn er 5 of 6 gewenst. Soms wil men een extra individuele sessie.  Het traject is niet in beton gegoten. Ik geef wat er nodig is.
De losse sessies vinden plaats in Villa Oldenburg te Vught.
Tijdens eventuele individuele sessies (later in het traject) maak ik ook wel eens een rustige wandeling in de natuur. 

Tijdens dit gehele traject bied ik dagelijkse support via Voxer (walkie talkie app). Tussen de sessies door lopen jullie wellicht tegen zaken aan die mogelijk niet kunnen wachten tot de volgende sessie. Via Voxer kunnen jullie mij dagelijks jullie vragen stellen, of voorleggen waar jullie tegenaan lopen. Zie het als een dagelijkse ‘rescue remedy’, om achter de hand te hebben. Ik sta dus 6 maanden lang tot jullie beschikking voor dagelijkse support en coaching.

ONBOARDING IN VITAMINE LIEFDE
Na ontvangst van de aanbetaling en het digitaal ondertekenen van de Opdrachtbevestiging en Algemene Voorwaarden worden jullie onboard in het traject. Dit houdt in dat jullie een aantal mails ontvangen met alle informatie dat nodig is voor een goed en succesvol verloop van de samenwerking. Tevens ontvangen jullie dan ook het intakeformulier en een vragenlijst. Deze ontvangt Sharon graag ingevuld retour voorafgaand aan de eerste sessie.

De factuur kan uiteraard op de zaak. Betalen in termijnen is mogelijk. 
Na ontvangst van de aanbetaling is de boeking definitief. Sylvia neemt dan zo snel mogelijk contact met jullie op.
Ik heb mijn planning zodanig geregeld, dat ik meestal op
zeer korte termijn kan starten.

Neem contact met me op voor een kennismaking via Zoom.

De locaties 

 

Bekijk hier enkele van mijn favoriete locaties 

 

Ervaringen van anderen

Ik heb Sharon leren kennen als een betrokken, empathische en liefdevolle (relatie)coach.
Bij haar ben je in goede en vakkundige handen. Vanuit haar levenservaring en een
positieve basishouding helpt ze mensen voorbij de grenzen kijken. Ze daagt uit en ze nodigt uit.
Hartelijk, onderzoekend en oordeelloos neemt ze je/jullie mee in het proces.
Loes Koot

Coach / Docent Sonnevelt Opleidingen

Er is iets waardoor we ons helemaal op ons gemak voelen bij Sharon.
Daardoor durfden we allebei te zeggen waar we thuis omheen draaien. Nu we allebei ons hart hebben gelucht hebben we elkaar weer gevonden. Al blijft het ‘werken’, maar op nu een fijne manier. It takes two to tango! Dat zegt ze altijd en is helemaal waar.

 

Anoniem

Hartelijke bedankt voor het hele fijne gesprek van vannochtend!
Je doet het goed en we willen jou teruggeven dat je op een natuurlijke wijze ons veiligheid biedt om te delen wat er speelt bij ons!
Dat heeft ons goed gedaan! Hartelijke groet, N&M

Anoniem

Een gesprek met Sharon is heel prettig. Ze ontving me hartelijk en warm. Ze was er echt voor mij. Het was zo fijn om mijn verhaal te kunnen vertellen! In deze tijd, waarbij veel digitaal contact is had ik juist behoefte aan iemand die tijd neemt voor mij! Ik voelde al meteen meer positieve energie na het eerste gesprek. Na het tweede gesprek kon ik al meteen aan de slag met de inzichten die ik bij Sharon kreeg. De sfeer is heel prettig en huiselijk. Het voelde echt als ‘me time’, tijd voor MIJ!

Claire

We stonden op het punt dat we het niet meer wisten. Uit elkaar? Maar de kinderen dan? Via via kwamen we bij Sharon terecht. Lang verhaal kort: we zien het weer zitten, al gaat het niet vanzelf. Door corona hebben we veel meer tijd voor elkaar en voor de kinderen. We voelen ons weer een gezin. Met alles dat erbij hoort. 

Anoniem

Haar praktijk ligt zo mooi, dat je er een ruzie voor op het spel zet!
Zonder gekheid, dank je wel voor alle mooie gesprekken die we bij je hadden.
We keken er echt naar uit iedere keer, al was het soms ook heftig.
Het heeft ons veel gebracht, vooral het inzicht dat we zoveel van elkaar houden!
We kunnen het iedereen aanraden, er is overal wel wat.
Waarom alles alleen oplossen, terwijl Sharon kan helpen 🙂

Mo en Bo

Na ruim 9 jaar samen, merkten we dat er ongewild wat vervelende gewoontes in waren geslopen. Discussies stonden bol van verwijten en we hadden steeds meer moeite om elkaar goed te begrijpen. Zeker in de hectische tropenjaren van een gezin stichten en de nodige uitdagingen in onze beider carrières, kwam de onverdeelde tijd voor elkaar niet ten goede.

We realiseerden ons dat het oké is om hulp in te schakelen, we kwamen er samen niet meer uit. We zagen het als waardevolle investering in onszelf, in elkaar en in onze relatie.

Met de handvatten die Sharon ons heeft gegeven, komen we in discussies minder vaak terecht in de verwijtende sfeer. We voorkomen irritaties door behoeftes en verwachtingen duidelijker uit te spreken.

Er is meer oog en aandacht voor elkaar. We nemen structureel tijd voor elkaar door dagelijks een momentje te nemen om de ander even je volledige aandacht te geven. De ene keer voor een goed gesprek, de andere keer om wat praktische zaken door te nemen.

Ook escaleren discussies niet meer omdat we ons bewust zijn van onze valkuilen, en we onszelf en elkaar kunnen corrigeren als we in zo’n kuil dreigen te vallen.

Ten slotte hebben we onze gemeenschappelijke delers, onze gezamenlijke doelen en wensen weer opnieuw gevonden. Waardoor het weer voelt alsof we een team zijn.

We vonden het enorm fijn dat we naast de sessies samen, ook allebei een 1op1 sessie met Sharon hebben gehad. Dit gaf – zeker in het begin – de ruimte om alles op tafel te leggen waar we tegenaan liepen. Sharon heeft de inhoud van de 1op1 sessies vervolgens op een prettige manier bespreekbaar gemaakt in de gezamenlijke sessies.

Sharon stuurt je met inspiratie en concrete handvatten op pad, is oprecht nieuwsgierig en zoekt heel goed naar een werkwijze die past bij de mensen die zich voor zich heeft. Werkt iets niet? Dan tovert ze weer een andere werkvorm tevoorschijn. Verder hebben we Sharon niet als sturend of oordelend ervaren, maar als iemand die de verbinding zoekt en tot stand brengt. Zelfs als twee mensen ver uit elkaar lijken te staan.

Je hebt ons middelen gegeven om verder te komen.
En vooral heel duidelijk te laten zien dat ons bankje er een is waar we samen op willen zitten.

J & P