Over Stapelgek

WE LEREN OP SCHOOL NIETS OVER RELATIES!
Vanuit deze stelling heb ik in 2018 Stapelgek(.com) opgericht.
Het begon allemaal met mijn theaterlezing Vitamine L(iefde), die ik samen met mijn man Olivier met veel plezier gaf voordat we ooit van Corona hadden gehoord. We hopen onze lezingen dit jaar weer op te mogen pakken.
De afgelopen jaren heb ik me nog meer verdiept in relaties, coaching en verschillende opleidingen afgerond.
Mensen, relaties, de liefde en de psychologie erachter boeien me zo enorm, dat ik ‘vrees’ dat ik voorlopig, of misschien wel nooit meer zal stoppen met studeren. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen, om een nog betere coach te worden zodat ik stellen nog beter kan helpen. Dit is inmiddels mijn passie geworden en één van mijn levensdoelen.

Inmiddels heb ik Stapelgek uitgebouwd door verschillende diensten aan te bieden.
Met alles dat dit doe geef ik uiting aan mijn missie: zoveel mogelijk mensen die weer stapelgek op elkaar worden, zijn én blijven. Oftewel: meer relaties die slagen!

WAAROM?
Elk jaar opnieuw horen 70.000 kinderen in Nederland dat hun ouders uit elkaar gaan.
70.000 kinderen, qua aantal is dat een stad zo groot als Gouda! Dit gaat haar aan het hart, want hun wereld ligt hoe dan ook overhoop. Het uit elkaar gaan van ouders heeft altijd veel impact op een kind. Hierin ligt haar drive om stellen te helpen weer in verbinding met elkaar te komen. Wat overigens niet betekent dat ik tégen scheiden ben!
Soms is het beter dat wegen scheiden, wanneer het echt niet meer gaat.

Als relatiecoach ondersteun ik bij het proces om de liefde (energie) tussen partners weer (of beter) te laten stromen.

Daarnaast is er het ONLINE Stapelgek Relatiecoach Programma.
Een laagdrempelige manier om je relatie een positieve injectie te geven.

Op Clubhouse en Instagram/Facebook host ik regelmatig gesprekken over ‘De 5 talen van de liefde’.
Liefde is overal, je moet het echter wel herkennen. Er zijn 5 manieren om liefde te uiten en te ontvangen.
Ik vertel er regelmatig alles over!

Alles wat ik doe heeft dus te maken met het mooiste (en misschien wel moeilijkste) dat er bestaat… de liefde!

Over Sharon Overweg- slap

Ik ben Sharon Overweg- Slap, 46 jaar, relatiecoach, spreker en moeder van 2 knappe puberzonen. Sinds 1994 (al ruim 26 jaar dus, wat vliegt de tijd!) ben ik samen met mijn man Olivier. We wonen in het mooie Brabant, in Vught. Bij Stapelgek komt alles samen waar ik energie van krijg. Het is een voorrecht om stellen te mogen begeleiden en ik ben dankbaar dat ik van de liefde mijn werk heb gemaakt!

Over Olivier Overweg

Ik ben Olivier of ‘Oof’ zoals mijn vrouw Sharon en veel mensen mij noemen, 48 jaar. Ik krijg veel energie als mensen in beweging komen en willen groeien. Daarom ben ik ook zo trots op haar dat zij jaren geleden het roer heeft omgegooid en sindsdien elke dag (!) veel energie stopt in haar eigen ontwikkeling en die van haar cliënten. Hopelijk mogen wij onze theaterlezing Vitamine L(iefde) gauw weer geven. Het is genieten met Sharon op het podium en bijzonder wat er los komt onder het publiek.

Laat hieronder je naam en e-mail adres achter als je op de hoogte gehouden wilt worden: