Over Stapelgek

Er is meer liefde nodig in de wereld!
Vanuit deze stelling hebben wij, Sharon & Olivier in 2018 Stapelgek(.com) opgericht.
Met onze verschillende diensten geven wij uiting aan onze missie: zoveel mogelijk mensen die (weer) stapelgek op elkaar worden, zijn én blijven. Oftewel: meer relaties die slagen!

Waarom? Elk jaar opnieuw horen 70.000 kinderen in Nederland dat hun ouders uit elkaar gaan. Een stad zo groot als Gouda! Dit gaat ons aan het hart, want hun wereld ligt hoe dan ook overhoop. Het uit elkaar gaan van ouders heeft veel impact op een kind. Hierin ligt onze drive om te doen wat we doen. Wat overigens niet betekent dat wij tégen scheidingen zijn. Soms is het beter wanneer wegen scheiden.

Als relatiecoach biedt Sharon ondersteuning bij het proces om de liefde tussen partners weer (of beter) te laten stromen. Tijdens de coaching wordt vaak gezegd wat thuis onbesproken blijft. Sharon zorgt voor een veilige sfeer waarin ieder gehoord wordt. “Ik vind het een voorrecht om dit te mogen doen.” 

Daarnaast is er het online Stapelgek Relatiecoach Programma, dé online plek voor relatie inspiratie én motivatie. Een laagdrempelige manier om je relatie een positieve injectie te geven.

Wij geven samen met veel plezier onze theaterlezing Vitamine L(iefde).
Dit is een openhartige lezing over de liefde en relaties en zorgt voor veel herkenning onder het publiek en mooie gesprekken na afloop.

Sharon geeft ook workshops over het geweldige boek ‘De 5 talen van de liefde’. Deze twee uur durende workshop is geschikt voor mannen, vrouwen, singles en in een relatie. Altijd hoor ik weer: “had ik dit maar eerder geweten!” De workshop geeft een nieuwe, frisse kijk op het uiten én ontvangen van liefde. Liefde is overal, je moet het echter wel herkennen…

Alles wat wij doen heeft dus te maken met het mooiste dat er bestaat… de liefde!

Wie zijn wij? Wij zijn een doodnormaal stel zoals ieder ander met alle ups- en downs die daarbij horen. Wij pretenderen dan ook géén rol-model te zijn. Nee, we zijn een gewoon stel en willen laten zien dat het gras nergens groener is en dat Facebook en andere socials niet de werkelijke wereld laten zien, zoals die echt is. Wij hebben het gevoel dat men het ‘perfecte plaatje’ nastreeft (wat overigens niet bestaat) maar wat suggestief in stand wordt gehouden door alle perfecte foto’s en berichten op sociale media. Men vergelijkt zich met al die mooie plaatjes en verliest daarbij een realistisch beeld van de werkelijkheid. Met alle gevolgen van dien. Met onze lezing willen we aantonen dat de liefde ‘m juist in het ‘niet perfecte’ zit. Daar ligt volgens ons het geheim, de heilige graal voor een mooie en langdurige relatie!

Over Sharon Overweg- slap

Ik ben Sharon Overweg- Slap, 45 jaar, relatiecoach, spreker en moeder van 2 puberzonen en vrouw van Olivier. Geboren en getogen in Maasbree, een klein dorpje in Noord Limburg. We wonen nu met veel plezier in het mooie Vught, Brabant. Bij Stapelgek komt alles samen waar ik energie van krijg: mensen ontmoeten, anderen inspireren, geïnspireerd worden en elke dag bezig zijn met het mooiste dat er is: persoonlijke ontwikkeling, verbinding, geluk en de liefde!
Ik heb veel ervaring om voor groepen te spreken. Bijna 10 jaar heb ik rondleidingen gegeven in Nationaal Monument Kamp Vught en gastlessen gegeven op scholen.
Een aantal jaren geleden heb ik een bedrijf gehad dat vitaliteitworkshops en trainingen bij bedrijven gaf om werknemers en werkgevers bewust te maken van een gezonde leefstijl. Met Stapelgek wil ik zoveel mogelijk mensen inspireren om (nog) meer uit hun relatie of toekomstige relatie te halen.  En mocht een koppel toch beslissen om uit elkaar te gaan, ook dan vind ik het erg belangrijk dat men prettig uit elkaar gaat en dat het contact respectvol blijft tussen de exen. Voor zichzelf, maar zeker ook voor de eventuele kinderen die zij hebben. Naar mijn mening is er veel meer liefde in de wereld nodig. Of dat nu met je partner is of (toekomstige) ex-partner. Als jij meer vanuit liefde leeft, heeft dat direct merkbaar effect op je eigen leven, en dus ook op die van je omgeving. Jouw wereld wordt hoe dan ook mooier! Je zal meer energie en positieve flow ervaren.

Over Olivier Overweg

Ik ben Olivier of ‘Oof’ zoals mijn vrouw Sharon en veel mensen mij noemen, 47 jaar. Daarnaast ben ik trotse vader van onze twee zonen en man van Sharon. Ik kom, net als Sharon ook uit een klein dorpje, echter kom ik uit het oosten:  ‘Oet Twente’ en om precies te zijn uit Boekelo. We voelen ons erg thuis in Vught, met onze jongens.

Als klein jongetje wist ik nog niet wat ik later wilde worden. Wel dat ik veel van de wereld wilde zien, Heb over de hele wereld gereisd als directeur van beursgenoteerde organisaties en mooie toonaangevende familie ondernemingen. In die hoedanigheid heb ik meer dan 45 landen bezocht om mooie zakelijke relaties aan te gaan met mensen met een totaal andere culturele achtergrond, erg waardevolle ervaringen.
Ik krijg veel energie als mensen in beweging komen en willen groeien. Niet alleen met hun onderneming maar ook privé als mens. Dan pas kun je met passie bereiken wat je echt graag wil. Met Stapelgek hoop ik samen met Sharon het vuurtje aan te wakkeren bij iedereen die de volgende stap wil nemen om in relaties te groeien. Noodzakelijk voor een mooi privé leven en basis voor zakelijk succes.

 

Laat hieronder je naam en e-mail adres achter en we houden op de hoogte over onze ontwikkelingen: