Over Stapelgek

WE LEREN OP SCHOOL NIETS OVER RELATIES!
Vanuit deze stelling hebben wij, Sharon & Olivier in 2018 Stapelgek(.com) opgericht.
Het begon allemaal met onze theaterlezing Vitamine L(iefde), die wij samen geven.
We maakte zoveel los onder het publiek dat Sharon het bedrijf verder heeft uitgebouwd door verschillende diensten aan te bieden. 

Inmiddels is Sharon (zeg maar Saar) gediplomeerd Relatietherapeut en volgt momenteel een derde studie in dit mooie vakgebied. Met alles dat Sharon doet geeft zij uiting aan haar missie: zoveel mogelijk mensen die weer stapelgek op elkaar worden, zijn én blijven. Oftewel: meer relaties die slagen!

WAAROM?
Elk jaar opnieuw horen 70.000 kinderen in Nederland dat hun ouders uit elkaar gaan
70.000 kinderen, qua aantal is dat een stad zo groot als Gouda! Dit gaat haar aan het hart, want hun wereld ligt hoe dan ook overhoop. Het uit elkaar gaan van ouders heeft altijd veel impact op een kind. Hierin ligt haar drive om stellen te helpen weer in verbinding met elkaar te komen. Wat overigens niet betekent dat Sharon tégen scheiden is.
Soms is het beter dat wegen scheiden, wanneer het echt niet meer gaat. 

Als relatietherapeut biedt Sharon ondersteuning bij het proces om de liefde tussen partners weer (of beter) te laten stromen. 

Daarnaast is er het ONLINE Stapelgek Relatiecoach Programma. 
Een laagdrempelige manier om je relatie een positieve injectie te geven, wanneer relatietherapie een brug te ver is.

Sharon geeft als expert ook workshop over het geweldige boek ‘De 5 talen van de liefde’. De workshop geeft een nieuwe, frisse kijk op het uiten én ontvangen van liefde. Liefde is overal, je moet het echter wel herkennen…

Alles wat Sharon doet heeft dus te maken met het mooiste (en misschien wel moeilijkste) dat er bestaat… de liefde!

Over Sharon Overweg- slap

Ik ben Sharon Overweg- Slap, 46 jaar, relatietherapeut, spreker en moeder van 2 knappe puberzonen. Sinds 1994 (al 26 jaar dus, wat vliegt de tijd!) ben ik samen met mijn man Olivier. We wonen met veel plezier in Vught. Bij Stapelgek komt alles samen waar ik energie van krijg. Het is een voorrecht om stellen te mogen begeleiden en ik ben dankbaar dat ik van de liefde mijn werk heb gemaakt!

Over Olivier Overweg

Ik ben Olivier of ‘Oof’ zoals mijn vrouw Sharon en veel mensen mij noemen, 48 jaar. Ik krijg veel energie als mensen in beweging komen en willen groeien. Daarom ben ik ook zo trots op haar dat zij jaren geleden het roer heeft omgegooid en sindsdien elke dag (!) veel energie stopt in haar eigen ontwikkeling en die van haar cliënten. Hopelijk mogen wij onze theaterlezing Vitamine L(iefde) gauw weer geven. Het is genieten met Sharon op het podium en bijzonder wat er los komt onder het publiek.

 Laat hieronder je naam en e-mail adres achter als je op de hoogte gehouden wilt worden: