Wat is jouw relatie je waard?
Stapelgek Academy | Relatietherapie | Relatietherapie voor de top van ondernemend Nederland | Relatiecoach
WAT IS JOUW RELATIE JE WAARD?

Wat is het je waard om je gezin bij elkaar te houden?
Om gelukkig te zijn met je partner?
En begrijp me niet verkeerd, ik ben niet tegen scheiden of uit elkaar gaan, wanneer het echt niet meer gaat.
Soms is dat juist beter voor iedereen.

Maar zeg eens, hoeveel heb je er voor over om met je partner en kinderen liefdevol bij elkaar te blijven? En dan heb ik het niet over de waarde in geld, want ik neem aan dat je daar hetzelfde over denkt dan ik? Een gelukkig gezin is goud waard en niet in geld uit te drukken.

Maar ook ‘perfect happy families’ hebben hun problemen, geloof me! De foto van ons hierboven laat een perfect plaatje zien (toch?), maar ook wij hebben onze ‘struggles’ gehad. Ons gras is heus niet altijd zo groen als het lijkt…ook wij hebben onze shit gehad (daarom is dat gras zo groen!)
Maar we hebben altijd ons doel voor ogen: wij gaan voor goud en daar investeren we elke dag in.
Het hebben van een fijne relatie gaat niet vanzelf. Bij niemand niet.

Zeg eens eerlijk (tegen jezelf en elkaar):
Gaat het lekker met jullie relatie (houden zo!) of kan het (veel) beter?

Zitten jullie momenteel in een moeilijkere fase en herken je het volgende?

 • Energie ontbreekt in jullie relatie
 • Ruzie en kibbelen komen steeds vaker voor
 • De romantiek is ver weg en jullie zijn een geoliede Familie BV geworden
 • Praten, aandacht en intimiteit ontbreekt
 • Verschil aan behoefte aan sex
 • Verliefd geworden op een ander, je bent van slag, hoe nu verder?
 • Hoe kom je na ontrouw weer los van schaamte, schuld, boosheid en groot verdriet?
 • Jullie gaan uit elkaar en willen dit samen zo goed mogelijk regelen, ook voor de kinderen

Ik kan jullie helpen om het tij snel te keren!
Hoe fijn zou dat zijn voor je gezin?

Ik beloof jullie (hier zwart op wit) dat jullie hoe dan ook weer in verbinding komen met elkaar.
Zeer grote kans dat de positieve energie (lees: liefde) weer gaat stromen.
Natuurlijk moeten jullie wel zélf aan de bak, willen jullie voor goud gaan!
Ik begeleid jullie op weg daar naar toe en dat doe ik vol overgave, respectvol, discreet
en vrij van oordelen. Ik ga namelijk altijd voor goud, óók voor jullie!

Ik help ondernemers hun relatiecrisis te overleven met mijn 5 talen van de liefde!
Een uniek en zeer verzorgd luxe traject van slechts 3 maanden.
We starten met een 2 daagse couple retreat als kickstarter om weer in de positieve vibe te komen!
Op een prachtige locatie, alleen voor jullie twee, super goed verzorgd. Na deze 2 daagse, volgen nog 5 losse sessies van elk 1,5 uur, gedurende 3 maanden.
De transformatie die jullie kunnen doormaken is onbetaalbaar!

 • Ontdek je partner opnieuw
 • Meer begrip voor elkaar
 • Beter luisteren naar de ander
 • Meer intimiteit ervaren
 • Weer genieten van sex
 • Oprechte gevoelens en emoties delen (zonder dat het ruzie wordt)
 • Ontspanning en plezier met het gezin (hoe fijn is dat?!)
  Ervaren dat het weer kan worden zoals het vroeger was
 • Zowel op het werk als privé lekkerder in je vel zitten
 • Weer in de positieve flow samen, meer energie ervaren

  HOE KLINKT DAT VOOR JE? DAT IS TOCH GOUD?!
  Stel je eens voor hoe fijn jullie het weer kunnen hebben samen. Hoe blij de kinderen zijn, wanneer papa en mama weer gelukkig zijn samen. Dat jullie als gezin weer plezier maken, dat de sfeer weer gezellig is thuis.

“Na maanden van opgekropte spanningen voel ik opluchting, eindelijk praten we weer eens echt met elkaar”

Dit gun ik jou ook! Dat de liefde weer stroomt en dat je kinderen opgroeien in een fijn en warm gezin. Met alle ups en downs die daarbij horen. Want zo is het leven…

Wil je weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Klik op de link hieronder:

Boek een call

Liefs Sharon

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De 5 talen van de liefde

De 5 talen van de liefde. Van álle boeken die ik over de liefde en relaties heb gelezen is en blijft dit mijn absolute topper! Het is een klein boek, maar de inhoud is GROOTS en universeel! Het maakt namelijk niet uit waar je woont, wie je bent en waar je in gelooft....

Relatiecoaching voor elke relatie?

Is mijn traject Vitamine L(iefde) er voor iedereen? Het antwoord is simpel: NEE Afgelopen week had ik een call met een man die aangaf dat hij 'best een goede' relatie heeft met zijn vrouw. Er miste alleen wat levendigheid, de 'sjeu' is eraf. Ze waren allebei in beslag...

Wil je de regie over je leven terug?

Nu het jaar ten einde loopt kijken veel mensen terug. Wat heb ik afgelopen jaar gedaan? Waarschijnlijk heb je heel veel aandacht gehad voor je onderneming. Misschien was het een pittig jaar voor je en heb je een omzetverlies te verwerken? Of wellicht kijk je terug op...

Waarom investeren in je relatie zo belangrijk is

WAAROM INVESTEREN IN JE RELATIE ZO ONTZETTEND BELANGRIJK IS! Lees even dit schrijnende verhaal. Deze week had ik een kennismaking /intake met een ondernemend stel dat eigenlijk uit elkaar wil, maar het financieel niet kan. Dit zijn geluiden die ik vaker hoor en waar...

Goud in handen in plaats van de scheidingspapieren

WAT JULLIE KUNNEN BEREIKEN DOOR MET MIJ TE WERKEN Ik gooi 'm er maar meteen in: Mijn relatiecoach traject Vitamine Liefde is ANDERS dan anders. Ik zeg niet dat het béter is dan traditionele trajecten, maar het is wel degelijk anders. Ik heb namelijk een geheel EIGEN...

Kom eerst bij mij!

Mag ik een keer heel arrogant doen? Ik doe het gewoon! Laatst poste ik onderstaande video op mijn socials (zie in de link onderaan dit bericht). De boodschap is wat arrogant, het komt echt uit mijn tenen! Maar ik meen het wel! Elk jaar zijn er twee scheidingspieken:...

Vakantie tips voor koppels!

Heb je ook bijna vakantie? Leuk toch! Of niet? Naast het woord liefde is vakantie het meest favoriete woord van veel Nederlanders. Helaas gaan die twee niet altijd goed samen. Is voor de één de vakantie een tijd om te genieten van het gezin en elkaar, de ander krijgt...

Geef je relatie een cijfer!

VRAAG: Zeg eens eerlijk. Welk cijfer geef je jullie relatie? 0 staat voor heel slecht. 10 staat voor geweldig.Mooie vraag om ook eens aan je partner te vragen. Het is een laagdrempelige en goede thermometer om aan te tonen hoe jullie je relatie ervaren op dit moment....

Relatiecoaching kan ook leuk zijn hoor!

Een doos met tissues. Ze staan er niet voor niks, zelfs met je ogen dicht grijp je altijd raak. Ze vinden gretig hun aftrek, daarom een ware ‘must have’ in mijn praktijk. En nu hoor ik je denken: ‘ja, voor al die verdrietige tranen die er vloeien natuurlijk!’. Deels...

Tegen wie heb je het eigenlijk?

Tegen wie heb je het eigenlijk? ‘Dan zitten we in de auto en kiest Chantal opeens een andere route. Naar mijn mening rijden we dan flink om, maar zij vind het leuk om binnendoor te rijden door alle dorpjes. Er ontstaat een discussie, want ik vind het zonde van de...