Wat is jouw relatie je waard?
Stapelgek Academy | Relatietherapie | Relatietherapie voor de top van ondernemend Nederland | Relatiecoach
WAT IS JOUW RELATIE JE WAARD?

Wat is het je waard om je gezin bij elkaar te houden?
Om gelukkig te zijn met je partner?
En begrijp me niet verkeerd, ik ben niet tegen scheiden of uit elkaar gaan, wanneer het echt niet meer gaat.
Soms is dat juist beter voor iedereen.

Maar zeg eens, hoeveel heb je er voor over om met je partner en kinderen liefdevol bij elkaar te blijven? En dan heb ik het niet over de waarde in geld, want ik neem aan dat je daar hetzelfde over denkt dan ik? Een gelukkig gezin is goud waard en niet in geld uit te drukken.

Maar ook ‘perfect happy families’ hebben hun problemen, geloof me! De foto van ons hierboven laat een perfect plaatje zien (toch?), maar ook wij hebben onze ‘struggles’ gehad. Ons gras is heus niet altijd zo groen als het lijkt…ook wij hebben onze shit gehad (daarom is dat gras zo groen!)
Maar we hebben altijd ons doel voor ogen: wij gaan voor goud en daar investeren we elke dag in.
Het hebben van een fijne relatie gaat niet vanzelf. Bij niemand niet.

Zeg eens eerlijk (tegen jezelf en elkaar):
Gaat het lekker met jullie relatie (houden zo!) of kan het (veel) beter?

Zitten jullie momenteel in een moeilijkere fase en herken je het volgende?

 • Energie ontbreekt in jullie relatie
 • Ruzie en kibbelen komen steeds vaker voor
 • De romantiek is ver weg en jullie zijn een geoliede Familie BV geworden
 • Praten, aandacht en intimiteit ontbreekt
 • Verschil aan behoefte aan sex
 • Verliefd geworden op een ander, je bent van slag, hoe nu verder?
 • Hoe kom je na ontrouw weer los van schaamte, schuld, boosheid en groot verdriet?
 • Jullie gaan uit elkaar en willen dit samen zo goed mogelijk regelen, ook voor de kinderen

Ik kan jullie helpen om het tij snel te keren!
Hoe fijn zou dat zijn voor je gezin?

Ik beloof jullie (hier zwart op wit) dat jullie hoe dan ook weer in verbinding komen met elkaar.
Zeer grote kans dat de positieve energie (lees: liefde) weer gaat stromen.
Natuurlijk moeten jullie wel zélf aan de bak, willen jullie voor goud gaan!
Ik begeleid jullie op weg daar naar toe en dat doe ik vol overgave, respectvol, discreet
en vrij van oordelen. Ik ga namelijk altijd voor goud, óók voor jullie!

Ik help ondernemers hun relatiecrisis te overleven met mijn 5 talen van de liefde!
Een uniek en zeer verzorgd luxe traject van slechts 3 maanden.
We starten met een 2 daagse couple retreat als kickstarter om weer in de positieve vibe te komen!
Op een prachtige locatie, alleen voor jullie twee, super goed verzorgd. Na deze 2 daagse, volgen nog 5 losse sessies van elk 1,5 uur, gedurende 3 maanden.
De transformatie die jullie kunnen doormaken is onbetaalbaar!

 • Ontdek je partner opnieuw
 • Meer begrip voor elkaar
 • Beter luisteren naar de ander
 • Meer intimiteit ervaren
 • Weer genieten van sex
 • Oprechte gevoelens en emoties delen (zonder dat het ruzie wordt)
 • Ontspanning en plezier met het gezin (hoe fijn is dat?!)
  Ervaren dat het weer kan worden zoals het vroeger was
 • Zowel op het werk als privé lekkerder in je vel zitten
 • Weer in de positieve flow samen, meer energie ervaren

  HOE KLINKT DAT VOOR JE? DAT IS TOCH GOUD?!
  Stel je eens voor hoe fijn jullie het weer kunnen hebben samen. Hoe blij de kinderen zijn, wanneer papa en mama weer gelukkig zijn samen. Dat jullie als gezin weer plezier maken, dat de sfeer weer gezellig is thuis.

“Na maanden van opgekropte spanningen voel ik opluchting, eindelijk praten we weer eens echt met elkaar”

Dit gun ik jou ook! Dat de liefde weer stroomt en dat je kinderen opgroeien in een fijn en warm gezin. Met alle ups en downs die daarbij horen. Want zo is het leven…

Wil je weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Klik op de link hieronder:

Boek een call

Liefs Sharon

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HET BELANG VAN EEN GOEDE VRAAG.

Regelmatig vertrouwen mensen mij hun verhalen toe. Niet alleen mijn cliënten, maar ook mensen die ik tegenkom ‘op straat’. Veelvoorkomend onderwerp is dat ze al eens gescheiden zijn. “Het ging niet meer.” Vaak volgt dan: “hadden we maar hulp gezocht, wellicht waren we...

UIT ELKAAR GAAN IS SOMS BETER.

Stellen die bij me komen hebben vaak grote relatieproblemen (niet altijd trouwens). Echter, is het verlangen om bij elkaar te blijven meestal nóg groter. En dat is een prachtig uitgangspunt om bij me in te stappen: een verlangen dat immers groter is dan het probleem,...

SCHEIDEN OF BLIJVEN?

Houdt deze vraag je meer dan ooit bezig? Lig je ‘s nachts wakker omdat deze impasse onbeantwoord blijft? Een onverdraaglijk schuldgevoel maakt je misselijk. Er komt zoveel bij kijken, wat het besluit ook wordt. Er is hoe dan ook werk aan de winkel. Jullie relatie is...

IK BEN JE MOEDER NIET!

Regelmatig zijn ondernemers ‘bang’ dat ik ze ga zeggen dat ze minder moeten werken, omwille van de relatie thuis. ‘Zeg, ik ben je moeder niet’, zeg ik dan met een lach. Dat je binnenkort zelf andere keuzes gaat maken, die kans is heel groot. Maar niet omdat ik het...

SPIJT NA EEN SCHEIDING.

Je moet er toch niet aan denken? Dat je spijt krijgt dat je een einde maakte aan je relatie. Toch blijkt dat ongeveer de helft van de mensen die een scheiding hebben geïnitieerd, later spijt krijgt. Ze beseffen ineens wat ze kwijt zijn geraakt. Spijt is een emotie die...

De beste relatietherapeut

DE BESTE RELATIETHERAPEUT Is diegene die het beste bij jullie past. Veel gestelde vragen die ik vaak hoor over mijn vakgebied zijn: Wat is de beste relatietherapie? Welke relatietherapeut of relatiecoach draagt echt bij aan het oplossen van onze relatiecrisis? Waar...

IK LOOP NIET GRAAG HAND IN HAND.

Gisteren liepen wij heerlijk over het strand van Bergen aan Zee naar Schoorl en weer terug. Het viel me op dat veel stellen romantisch hand in hand liepen. Als relatietherapeut zie ik dat natuurlijk graag! Terwijl ik zelf niet graag hand in hand loop. Gek hè! Ik heb...

ZONDER DE LIEFDE HEBBEN WE NIKS!

“We hebben ons droomhuis gebouwd, een prachtig jong gezin en we kunnen financieel doen wat we willen. We hebben het helemaal voor elkaar! Maar zonder de liefde hebben we niks. Helemaal niks!” Hij zat er wat verslagen bij. Machteloos. En toch ook wel hoopvol. Deze man,...

WAT ALS JULLIE ‘JA’ ZEGGEN?

Ja, wij willen aan onze relatie werken. Ja, diep van binnen willen wij samen oud worden (we weten alleen niet hoé). Ja, wij willen dat ons gezin bij elkaar blijft. Ja, wij zijn bereid om elkaars bril op te zetten. Ja, we zijn bereid om ook naar onszelf te kijken. Ja,...

WIE WIL IK ZIJN?

Ik houd me regelmatig met deze vraag bezig. Het houdt me scherp om keuzes te maken en daar mijn gedrag op af te stemmen. Bijvoorbeeld als ik de impuls voel om een verwijt te maken, dan vraag ik aan mezelf: wie wil ik zijn? Soms slik ik het dan in (choose your...