Wat is jouw relatie je waard?
Stapelgek Academy | Relatietherapie | Relatietherapie voor de top van ondernemend Nederland | Relatiecoach
WAT IS JOUW RELATIE JE WAARD?

Wat is het je waard om je gezin bij elkaar te houden?
Om gelukkig te zijn met je partner?
En begrijp me niet verkeerd, ik ben niet tegen scheiden of uit elkaar gaan, wanneer het echt niet meer gaat.
Soms is dat juist beter voor iedereen.

Maar zeg eens, hoeveel heb je er voor over om met je partner en kinderen liefdevol bij elkaar te blijven? En dan heb ik het niet over de waarde in geld, want ik neem aan dat je daar hetzelfde over denkt dan ik? Een gelukkig gezin is goud waard en niet in geld uit te drukken.

Maar ook ‘perfect happy families’ hebben hun problemen, geloof me! De foto van ons hierboven laat een perfect plaatje zien (toch?), maar ook wij hebben onze ‘struggles’ gehad. Ons gras is heus niet altijd zo groen als het lijkt…ook wij hebben onze shit gehad (daarom is dat gras zo groen!)
Maar we hebben altijd ons doel voor ogen: wij gaan voor goud en daar investeren we elke dag in.
Het hebben van een fijne relatie gaat niet vanzelf. Bij niemand niet.

Zeg eens eerlijk (tegen jezelf en elkaar):
Gaat het lekker met jullie relatie (houden zo!) of kan het (veel) beter?

Zitten jullie momenteel in een moeilijkere fase en herken je het volgende?

 • Energie ontbreekt in jullie relatie
 • Ruzie en kibbelen komen steeds vaker voor
 • De romantiek is ver weg en jullie zijn een geoliede Familie BV geworden
 • Praten, aandacht en intimiteit ontbreekt
 • Verschil aan behoefte aan sex
 • Verliefd geworden op een ander, je bent van slag, hoe nu verder?
 • Hoe kom je na ontrouw weer los van schaamte, schuld, boosheid en groot verdriet?
 • Jullie gaan uit elkaar en willen dit samen zo goed mogelijk regelen, ook voor de kinderen

Ik kan jullie helpen om het tij snel te keren!
Hoe fijn zou dat zijn voor je gezin?

Ik beloof jullie (hier zwart op wit) dat jullie hoe dan ook weer in verbinding komen met elkaar.
Zeer grote kans dat de positieve energie (lees: liefde) weer gaat stromen.
Natuurlijk moeten jullie wel zélf aan de bak, willen jullie voor goud gaan!
Ik begeleid jullie op weg daar naar toe en dat doe ik vol overgave, respectvol, discreet
en vrij van oordelen. Ik ga namelijk altijd voor goud, óók voor jullie!

Ik help ondernemers hun relatiecrisis te overleven met mijn 5 talen van de liefde!
Een uniek en zeer verzorgd luxe traject van slechts 3 maanden.
We starten met een 2 daagse couple retreat als kickstarter om weer in de positieve vibe te komen!
Op een prachtige locatie, alleen voor jullie twee, super goed verzorgd. Na deze 2 daagse, volgen nog 5 losse sessies van elk 1,5 uur, gedurende 3 maanden.
De transformatie die jullie kunnen doormaken is onbetaalbaar!

 • Ontdek je partner opnieuw
 • Meer begrip voor elkaar
 • Beter luisteren naar de ander
 • Meer intimiteit ervaren
 • Weer genieten van sex
 • Oprechte gevoelens en emoties delen (zonder dat het ruzie wordt)
 • Ontspanning en plezier met het gezin (hoe fijn is dat?!)
  Ervaren dat het weer kan worden zoals het vroeger was
 • Zowel op het werk als privé lekkerder in je vel zitten
 • Weer in de positieve flow samen, meer energie ervaren

  HOE KLINKT DAT VOOR JE? DAT IS TOCH GOUD?!
  Stel je eens voor hoe fijn jullie het weer kunnen hebben samen. Hoe blij de kinderen zijn, wanneer papa en mama weer gelukkig zijn samen. Dat jullie als gezin weer plezier maken, dat de sfeer weer gezellig is thuis.

“Na maanden van opgekropte spanningen voel ik opluchting, eindelijk praten we weer eens echt met elkaar”

Dit gun ik jou ook! Dat de liefde weer stroomt en dat je kinderen opgroeien in een fijn en warm gezin. Met alle ups en downs die daarbij horen. Want zo is het leven…

Wil je weten wat ik voor jullie kan betekenen?

Klik op de link hieronder:

Boek een call

Liefs Sharon

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IK LOOP NIET GRAAG HAND IN HAND.

Gisteren liepen wij heerlijk over het strand van Bergen aan Zee naar Schoorl en weer terug. Het viel me op dat veel stellen romantisch hand in hand liepen. Als relatietherapeut zie ik dat natuurlijk graag! Terwijl ik zelf niet graag hand in hand loop. Gek hè! Ik heb...

ZONDER DE LIEFDE HEBBEN WE NIKS!

“We hebben ons droomhuis gebouwd, een prachtig jong gezin en we kunnen financieel doen wat we willen. We hebben het helemaal voor elkaar! Maar zonder de liefde hebben we niks. Helemaal niks!” Hij zat er wat verslagen bij. Machteloos. En toch ook wel hoopvol. Deze man,...

WAT ALS JULLIE ‘JA’ ZEGGEN?

Ja, wij willen aan onze relatie werken. Ja, diep van binnen willen wij samen oud worden (we weten alleen niet hoé). Ja, wij willen dat ons gezin bij elkaar blijft. Ja, wij zijn bereid om elkaars bril op te zetten. Ja, we zijn bereid om ook naar onszelf te kijken. Ja,...

WIE WIL IK ZIJN?

Ik houd me regelmatig met deze vraag bezig. Het houdt me scherp om keuzes te maken en daar mijn gedrag op af te stemmen. Bijvoorbeeld als ik de impuls voel om een verwijt te maken, dan vraag ik aan mezelf: wie wil ik zijn? Soms slik ik het dan in (choose your...

RELATIETHERAPIE NEXT LEVEL!

Ik wil jullie hier even van mee laten genieten. Bij mij geen therapie op een stoeltje onder een systeemplafond (waar ik zelf ook niet zou willen zitten).😝 Graag neem ik jullie mee naar prachtige locaties, zoals deze: de Hoogen Hof in Bruchem (bij Zaltbommel). Vandaag...

JULLIE RELATIEPROBLEMEN OPLOSSEN IS EEN SLECHT LEIDERSCHAP.

Want dan hebben jullie je problemen wel opgelost, maar zijn jullie weer op een neutraal ‘nulpunt’ beland. Daar hebben jullie toch helemaal niks aan?! Daar krijg je als ondernemer toch ook de kriebels van? Je wilt toch niet alleen problemen oplossen, je wilt ook...

EEN PERFECT LEVEN, MAAR TOCH EEN SCHEIDING OP DE LOER.

Een mooi gezin, prachtig huis, succesvol bedrijf, de mooiste vakanties en jullie kunnen alles doen wat jullie hartje begeert. Wauw. Toch is er die leegte. Dat matte, doffe gevoel van binnen. Je vraagt jezelf af hoe jullie in deze situatie zijn beland? Wanneer ging het...

ZOU JIJ JE TIJD ANDERS INDELEN ALS JE RELATIE EN GEZIN WERKELIJK OP HET SPEL STAAT?

Een vraag die ik stelde aan een bevlogen en zeer succesvolle ondernemer. Het raakte hem. 90 uur per week werken was voor hem volstrekt normaal. Dat deed hij met plezier! Zijn vrouw heeft ook haar eigen bedrijf, maar heeft de uren heel anders ingedeeld. Zij werkt 4...

GEEN OPEN DEUREN VOOR JOU!

Ik ga je niet vertellen wat de ingrediënten zijn voor een mooie relatie. Dat weet je zelf ook wel. Soms krijg ik deze vraag en dan moet ik lachen. Het zijn zulke open deuren. Ik denk dat elke ondernemer en zijn/haar liefdespartner diep van binnen echt wel weten waar...

WELK CIJFER GEEF JIJ JULLIE RELATIE OP DIT MOMENT?

Op een schaal van 0 - 10? Waarbij 0 ‘heel slecht’ is en 10 ‘fantastisch’. Ben je tevreden met dat cijfer? Of zou je willen dat het gemiddelde hoger wordt? Het vergt moed om dit te bespreken met je partner. Zij/hij zal het wellicht ook een moeilijk onderwerp vinden....