RELATIETHERAPIE NEXT LEVEL!
Stapelgek Academy | Relatietherapie | Relatietherapie voor de top van ondernemend Nederland | Relatiecoach

Ik wil jullie hier even van mee laten genieten.
Bij mij geen therapie op een stoeltje onder een systeemplafond (waar ik zelf ook niet zou willen zitten).😝

Graag neem ik jullie mee naar prachtige locaties, zoals deze: de Hoogen Hof in Bruchem (bij Zaltbommel).

Vandaag voelde ik weer in elke vezel van mijn lijf waarom ik doe wat ik doe en waar ik dat graag doe!

Mijn cliënten stonden 6 weken geleden nog op een keerpunt. “Er moét iets gebeuren, anders wordt het scheiden.”

Vandaag hadden zij hun 2e Couple Retreat, deze keer op deze waanzinnig mooie locatie.
Wat een dag!

Ze kunnen nauwelijks bevatten wat hen de afgelopen weken is overkomen: van bijna scheiden, naar een gevoel van diepe liefde en verbinding.

Hardop vroeg zij zich af: “hoe is het mogelijk?
Zo’n verandering in zo’n korte tijd?“

Tijdens hun 1e dag Couple Retreat vorige maand is er ontzettend veel besproken. Dat was best intens en heftig voor ze.
Ze kregen tools mee om gesprekken voortaan op een constructieve manier met elkaar te voeren.

En nu… nu hebben ze samen de mooiste, openhartige en eerlijke gesprekken. Ze hebben zich opengesteld en zien elkaar weer.

Vandaag hebben ze wederom een laagje afgepeld. Beiden genoten van een hele dag quality time. Geen klok, geen werk, alleen maar aandacht voor elkaar.
En eerlijk, de omgeving helpt ook een handje mee. Zo’n plek doet iets met je.😍

“Voor het eerst in de 22 jaar dat we samen zijn, voel ik me gelijkwaardig”, zei ze. “Ik voel me gezien en ik voel ook weer het vertrouwen in jou en in ons.
Dat heb ik jarenlang niet meer gevoeld”.

Waarop hij reageerde: “Voor mijn idee stond je altijd al gelijkwaardig naast mij. Privé en zakelijk. Maar ik weet ook dat ik fouten heb gemaakt, waardoor jij je ongelijkwaardig voelde. Daar heb ik spijt van en dat gaat niet meer gebeuren”.

Sorry lieve lezers, dat mijn post weer zó lang is. Ik krijg het allemaal niet in een paar zinnen gevat. Het was gewoon weer zo’n mooie dag!

Deze week heb ik maar liefst drie Couple Retreats, elke dag met een ander stel.
Er volgen nog meer compilaties.☺️

Dank je wel Peggy Barbiers en je assistent Gina voor de geweldig goede zorgen. 👌🏻

Het was top!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De beste relatietherapeut

DE BESTE RELATIETHERAPEUT Is diegene die het beste bij jullie past. Veel gestelde vragen die ik vaak hoor over mijn vakgebied zijn: Wat is de beste relatietherapie? Welke relatietherapeut of relatiecoach draagt echt bij aan het oplossen van onze relatiecrisis? Waar...

IK LOOP NIET GRAAG HAND IN HAND.

Gisteren liepen wij heerlijk over het strand van Bergen aan Zee naar Schoorl en weer terug. Het viel me op dat veel stellen romantisch hand in hand liepen. Als relatietherapeut zie ik dat natuurlijk graag! Terwijl ik zelf niet graag hand in hand loop. Gek hè! Ik heb...

ZONDER DE LIEFDE HEBBEN WE NIKS!

“We hebben ons droomhuis gebouwd, een prachtig jong gezin en we kunnen financieel doen wat we willen. We hebben het helemaal voor elkaar! Maar zonder de liefde hebben we niks. Helemaal niks!” Hij zat er wat verslagen bij. Machteloos. En toch ook wel hoopvol. Deze man,...

WAT ALS JULLIE ‘JA’ ZEGGEN?

Ja, wij willen aan onze relatie werken. Ja, diep van binnen willen wij samen oud worden (we weten alleen niet hoé). Ja, wij willen dat ons gezin bij elkaar blijft. Ja, wij zijn bereid om elkaars bril op te zetten. Ja, we zijn bereid om ook naar onszelf te kijken. Ja,...

WIE WIL IK ZIJN?

Ik houd me regelmatig met deze vraag bezig. Het houdt me scherp om keuzes te maken en daar mijn gedrag op af te stemmen. Bijvoorbeeld als ik de impuls voel om een verwijt te maken, dan vraag ik aan mezelf: wie wil ik zijn? Soms slik ik het dan in (choose your...

JULLIE RELATIEPROBLEMEN OPLOSSEN IS EEN SLECHT LEIDERSCHAP.

Want dan hebben jullie je problemen wel opgelost, maar zijn jullie weer op een neutraal ‘nulpunt’ beland. Daar hebben jullie toch helemaal niks aan?! Daar krijg je als ondernemer toch ook de kriebels van? Je wilt toch niet alleen problemen oplossen, je wilt ook...

EEN PERFECT LEVEN, MAAR TOCH EEN SCHEIDING OP DE LOER.

Een mooi gezin, prachtig huis, succesvol bedrijf, de mooiste vakanties en jullie kunnen alles doen wat jullie hartje begeert. Wauw. Toch is er die leegte. Dat matte, doffe gevoel van binnen. Je vraagt jezelf af hoe jullie in deze situatie zijn beland? Wanneer ging het...

ZOU JIJ JE TIJD ANDERS INDELEN ALS JE RELATIE EN GEZIN WERKELIJK OP HET SPEL STAAT?

Een vraag die ik stelde aan een bevlogen en zeer succesvolle ondernemer. Het raakte hem. 90 uur per week werken was voor hem volstrekt normaal. Dat deed hij met plezier! Zijn vrouw heeft ook haar eigen bedrijf, maar heeft de uren heel anders ingedeeld. Zij werkt 4...

GEEN OPEN DEUREN VOOR JOU!

Ik ga je niet vertellen wat de ingrediënten zijn voor een mooie relatie. Dat weet je zelf ook wel. Soms krijg ik deze vraag en dan moet ik lachen. Het zijn zulke open deuren. Ik denk dat elke ondernemer en zijn/haar liefdespartner diep van binnen echt wel weten waar...

WELK CIJFER GEEF JIJ JULLIE RELATIE OP DIT MOMENT?

Op een schaal van 0 - 10? Waarbij 0 ‘heel slecht’ is en 10 ‘fantastisch’. Ben je tevreden met dat cijfer? Of zou je willen dat het gemiddelde hoger wordt? Het vergt moed om dit te bespreken met je partner. Zij/hij zal het wellicht ook een moeilijk onderwerp vinden....