ZOU JIJ JE TIJD ANDERS INDELEN ALS JE RELATIE EN GEZIN WERKELIJK OP HET SPEL STAAT?
Stapelgek Academy | Relatietherapie | Relatietherapie voor de top van ondernemend Nederland | Relatiecoach

Een vraag die ik stelde aan een bevlogen en zeer succesvolle ondernemer. Het raakte hem.

90 uur per week werken was voor hem volstrekt normaal. Dat deed hij met plezier!

Zijn vrouw heeft ook haar eigen bedrijf, maar heeft de uren heel anders ingedeeld.
Zij werkt 4 dagen en schermt dat goed af. Daardoor draagt zij meer zorg voor de kinderen en de taken thuis.

Ze hebben 2 kinderen, basisschool leeftijd.
Dan heb je een beetje een beeld.

Zij wil dolgraag dat hij minder werkt en meer onderdeel is van het gezin.
Ze voelt zich enorm alleen staan en mist het teamgevoel.

Ja, ze heeft ook veel bewondering voor alles wat hij heeft bereikt. Zeker!
Maar het gemis overheerst en sluipt als een gifslang hun relatie binnen.

Hij nam haar verzoek om meer thuis te zijn tot voor kort met een korreltje zout. “Eerlijk gezegd nam ik haar niet écht serieus. Ze gaat toch niet weg…”

Totdat bij hun beiden het besef kwam dat er iets moest veranderen. En snel ook. Voordat het echt mis zou gaan.

Er stond wel degelijk iets op het spel: hun relatie, hun gezin, hun gezamenlijke toekomst. Ook hij zag dat in. Eindelijk!

En nu, weken later maakt hij heel andere keuzes. Staan ze weer náást elkaar in hun ouderschap én in hun partnerschap.

Alles is veel meer in balans.
Hun relatie is daardoor nu al enorm opgebloeid. En ze zijn nog maar halverwege in mijn traject Vitamine Liefde.
Zo snel kan het gaan!

Ik kan daar ongelofelijk van genieten!

Dit moet voor veel ondernemers heel herkenbaar zijn. Stel jezelf daarom bovenstaande vraag eens.
En neem het antwoord bloedserieus.

Komen jullie ook graag in contact met mij?
Stuur een bericht of mail sharon@stapelgek.com

Meer info: zie website in de comments.

Word weer stapelgek op elkaar!♥️

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HET BELANG VAN EEN GOEDE VRAAG.

Regelmatig vertrouwen mensen mij hun verhalen toe. Niet alleen mijn cliënten, maar ook mensen die ik tegenkom ‘op straat’. Veelvoorkomend onderwerp is dat ze al eens gescheiden zijn. “Het ging niet meer.” Vaak volgt dan: “hadden we maar hulp gezocht, wellicht waren we...

UIT ELKAAR GAAN IS SOMS BETER.

Stellen die bij me komen hebben vaak grote relatieproblemen (niet altijd trouwens). Echter, is het verlangen om bij elkaar te blijven meestal nóg groter. En dat is een prachtig uitgangspunt om bij me in te stappen: een verlangen dat immers groter is dan het probleem,...

SCHEIDEN OF BLIJVEN?

Houdt deze vraag je meer dan ooit bezig? Lig je ‘s nachts wakker omdat deze impasse onbeantwoord blijft? Een onverdraaglijk schuldgevoel maakt je misselijk. Er komt zoveel bij kijken, wat het besluit ook wordt. Er is hoe dan ook werk aan de winkel. Jullie relatie is...

IK BEN JE MOEDER NIET!

Regelmatig zijn ondernemers ‘bang’ dat ik ze ga zeggen dat ze minder moeten werken, omwille van de relatie thuis. ‘Zeg, ik ben je moeder niet’, zeg ik dan met een lach. Dat je binnenkort zelf andere keuzes gaat maken, die kans is heel groot. Maar niet omdat ik het...

SPIJT NA EEN SCHEIDING.

Je moet er toch niet aan denken? Dat je spijt krijgt dat je een einde maakte aan je relatie. Toch blijkt dat ongeveer de helft van de mensen die een scheiding hebben geïnitieerd, later spijt krijgt. Ze beseffen ineens wat ze kwijt zijn geraakt. Spijt is een emotie die...

De beste relatietherapeut

DE BESTE RELATIETHERAPEUT Is diegene die het beste bij jullie past. Veel gestelde vragen die ik vaak hoor over mijn vakgebied zijn: Wat is de beste relatietherapie? Welke relatietherapeut of relatiecoach draagt echt bij aan het oplossen van onze relatiecrisis? Waar...

IK LOOP NIET GRAAG HAND IN HAND.

Gisteren liepen wij heerlijk over het strand van Bergen aan Zee naar Schoorl en weer terug. Het viel me op dat veel stellen romantisch hand in hand liepen. Als relatietherapeut zie ik dat natuurlijk graag! Terwijl ik zelf niet graag hand in hand loop. Gek hè! Ik heb...

ZONDER DE LIEFDE HEBBEN WE NIKS!

“We hebben ons droomhuis gebouwd, een prachtig jong gezin en we kunnen financieel doen wat we willen. We hebben het helemaal voor elkaar! Maar zonder de liefde hebben we niks. Helemaal niks!” Hij zat er wat verslagen bij. Machteloos. En toch ook wel hoopvol. Deze man,...

WAT ALS JULLIE ‘JA’ ZEGGEN?

Ja, wij willen aan onze relatie werken. Ja, diep van binnen willen wij samen oud worden (we weten alleen niet hoé). Ja, wij willen dat ons gezin bij elkaar blijft. Ja, wij zijn bereid om elkaars bril op te zetten. Ja, we zijn bereid om ook naar onszelf te kijken. Ja,...

WIE WIL IK ZIJN?

Ik houd me regelmatig met deze vraag bezig. Het houdt me scherp om keuzes te maken en daar mijn gedrag op af te stemmen. Bijvoorbeeld als ik de impuls voel om een verwijt te maken, dan vraag ik aan mezelf: wie wil ik zijn? Soms slik ik het dan in (choose your...