ZOU JIJ JE TIJD ANDERS INDELEN ALS JE RELATIE EN GEZIN WERKELIJK OP HET SPEL STAAT?
Stapelgek Academy | Relatietherapie | Relatietherapie voor de top van ondernemend Nederland | Relatiecoach

Een vraag die ik stelde aan een bevlogen en zeer succesvolle ondernemer. Het raakte hem.

90 uur per week werken was voor hem volstrekt normaal. Dat deed hij met plezier!

Zijn vrouw heeft ook haar eigen bedrijf, maar heeft de uren heel anders ingedeeld.
Zij werkt 4 dagen en schermt dat goed af. Daardoor draagt zij meer zorg voor de kinderen en de taken thuis.

Ze hebben 2 kinderen, basisschool leeftijd.
Dan heb je een beetje een beeld.

Zij wil dolgraag dat hij minder werkt en meer onderdeel is van het gezin.
Ze voelt zich enorm alleen staan en mist het teamgevoel.

Ja, ze heeft ook veel bewondering voor alles wat hij heeft bereikt. Zeker!
Maar het gemis overheerst en sluipt als een gifslang hun relatie binnen.

Hij nam haar verzoek om meer thuis te zijn tot voor kort met een korreltje zout. “Eerlijk gezegd nam ik haar niet écht serieus. Ze gaat toch niet weg…”

Totdat bij hun beiden het besef kwam dat er iets moest veranderen. En snel ook. Voordat het echt mis zou gaan.

Er stond wel degelijk iets op het spel: hun relatie, hun gezin, hun gezamenlijke toekomst. Ook hij zag dat in. Eindelijk!

En nu, weken later maakt hij heel andere keuzes. Staan ze weer náást elkaar in hun ouderschap én in hun partnerschap.

Alles is veel meer in balans.
Hun relatie is daardoor nu al enorm opgebloeid. En ze zijn nog maar halverwege in mijn traject Vitamine Liefde.
Zo snel kan het gaan!

Ik kan daar ongelofelijk van genieten!

Dit moet voor veel ondernemers heel herkenbaar zijn. Stel jezelf daarom bovenstaande vraag eens.
En neem het antwoord bloedserieus.

Komen jullie ook graag in contact met mij?
Stuur een bericht of mail sharon@stapelgek.com

Meer info: zie website in de comments.

Word weer stapelgek op elkaar!♥️

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De beste relatietherapeut

DE BESTE RELATIETHERAPEUT Is diegene die het beste bij jullie past. Veel gestelde vragen die ik vaak hoor over mijn vakgebied zijn: Wat is de beste relatietherapie? Welke relatietherapeut of relatiecoach draagt echt bij aan het oplossen van onze relatiecrisis? Waar...

IK LOOP NIET GRAAG HAND IN HAND.

Gisteren liepen wij heerlijk over het strand van Bergen aan Zee naar Schoorl en weer terug. Het viel me op dat veel stellen romantisch hand in hand liepen. Als relatietherapeut zie ik dat natuurlijk graag! Terwijl ik zelf niet graag hand in hand loop. Gek hè! Ik heb...

ZONDER DE LIEFDE HEBBEN WE NIKS!

“We hebben ons droomhuis gebouwd, een prachtig jong gezin en we kunnen financieel doen wat we willen. We hebben het helemaal voor elkaar! Maar zonder de liefde hebben we niks. Helemaal niks!” Hij zat er wat verslagen bij. Machteloos. En toch ook wel hoopvol. Deze man,...

WAT ALS JULLIE ‘JA’ ZEGGEN?

Ja, wij willen aan onze relatie werken. Ja, diep van binnen willen wij samen oud worden (we weten alleen niet hoé). Ja, wij willen dat ons gezin bij elkaar blijft. Ja, wij zijn bereid om elkaars bril op te zetten. Ja, we zijn bereid om ook naar onszelf te kijken. Ja,...

WIE WIL IK ZIJN?

Ik houd me regelmatig met deze vraag bezig. Het houdt me scherp om keuzes te maken en daar mijn gedrag op af te stemmen. Bijvoorbeeld als ik de impuls voel om een verwijt te maken, dan vraag ik aan mezelf: wie wil ik zijn? Soms slik ik het dan in (choose your...

RELATIETHERAPIE NEXT LEVEL!

Ik wil jullie hier even van mee laten genieten. Bij mij geen therapie op een stoeltje onder een systeemplafond (waar ik zelf ook niet zou willen zitten).😝 Graag neem ik jullie mee naar prachtige locaties, zoals deze: de Hoogen Hof in Bruchem (bij Zaltbommel). Vandaag...

JULLIE RELATIEPROBLEMEN OPLOSSEN IS EEN SLECHT LEIDERSCHAP.

Want dan hebben jullie je problemen wel opgelost, maar zijn jullie weer op een neutraal ‘nulpunt’ beland. Daar hebben jullie toch helemaal niks aan?! Daar krijg je als ondernemer toch ook de kriebels van? Je wilt toch niet alleen problemen oplossen, je wilt ook...

EEN PERFECT LEVEN, MAAR TOCH EEN SCHEIDING OP DE LOER.

Een mooi gezin, prachtig huis, succesvol bedrijf, de mooiste vakanties en jullie kunnen alles doen wat jullie hartje begeert. Wauw. Toch is er die leegte. Dat matte, doffe gevoel van binnen. Je vraagt jezelf af hoe jullie in deze situatie zijn beland? Wanneer ging het...

GEEN OPEN DEUREN VOOR JOU!

Ik ga je niet vertellen wat de ingrediënten zijn voor een mooie relatie. Dat weet je zelf ook wel. Soms krijg ik deze vraag en dan moet ik lachen. Het zijn zulke open deuren. Ik denk dat elke ondernemer en zijn/haar liefdespartner diep van binnen echt wel weten waar...

WELK CIJFER GEEF JIJ JULLIE RELATIE OP DIT MOMENT?

Op een schaal van 0 - 10? Waarbij 0 ‘heel slecht’ is en 10 ‘fantastisch’. Ben je tevreden met dat cijfer? Of zou je willen dat het gemiddelde hoger wordt? Het vergt moed om dit te bespreken met je partner. Zij/hij zal het wellicht ook een moeilijk onderwerp vinden....