“BEN JE NU ALWEER ZO LAAT!”, ZEGT MIJN VROUW AlS IK EINDELIJK NA EEN LANGE DAG WERKEN THUISKOM.
Stapelgek Academy | Relatietherapie | Relatietherapie voor de top van ondernemend Nederland | Relatiecoach

Dit is de realiteit van veel ondernemers.

Toch nog even dat mailtje sturen, dat belletje doen. En voor je het weet ben je weer een paar uur verder en kom je weer ‘te laat’ thuis.

Iedereen heeft al gegeten, de jongste ligt al in bed en heeft papa helaas weer niet gezien. Jij baalt er ook van, maar je werkt juist zo hard voor jullie gezin. Voor je gevoel wordt dat helemaal niet gezien.

Je vrouw helemaal over de flos. Zij voelt zich in de steek gelaten (en ook niet gezien) terwijl jij met de beste bedoelingen wat langer op de zaak bleef. Zij heeft het gevoel dat ze er thuis alleen voor staat.

Het maakt jullie beiden ongelukkig en eenzaam.

Elk gesprek hierover draait uit op ruzie.

Jullie schieten met woorden zonder eerst te richten. En daar zitten jullie dan, gevangen in jullie zelfgecreëerde neerwaartse en destructieve spiraal.

Lief stel, ik begrijp jullie allebei zo ontzettend goed. Dit is een vaak terugkerend thema van stellen met wie ik werk. Het goede nieuws is: deze dynamiek kunnen jullie op korte termijn doorbreken. Echt waar, jullie kunnen dit stoppen!

Het is heel simpel: alles begint met een besluit.

Ben je ondernemer of werk je op C-level niveau? Neem de eerste stap (je bent een leider toch😉?) en stuur me een bericht.

Word weer stapelgek op elkaar!

Liefdevolle groet,

Sharon

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De beste relatietherapeut

DE BESTE RELATIETHERAPEUT Is diegene die het beste bij jullie past. Veel gestelde vragen die ik vaak hoor over mijn vakgebied zijn: Wat is de beste relatietherapie? Welke relatietherapeut of relatiecoach draagt echt bij aan het oplossen van onze relatiecrisis? Waar...

IK LOOP NIET GRAAG HAND IN HAND.

Gisteren liepen wij heerlijk over het strand van Bergen aan Zee naar Schoorl en weer terug. Het viel me op dat veel stellen romantisch hand in hand liepen. Als relatietherapeut zie ik dat natuurlijk graag! Terwijl ik zelf niet graag hand in hand loop. Gek hè! Ik heb...

ZONDER DE LIEFDE HEBBEN WE NIKS!

“We hebben ons droomhuis gebouwd, een prachtig jong gezin en we kunnen financieel doen wat we willen. We hebben het helemaal voor elkaar! Maar zonder de liefde hebben we niks. Helemaal niks!” Hij zat er wat verslagen bij. Machteloos. En toch ook wel hoopvol. Deze man,...

WAT ALS JULLIE ‘JA’ ZEGGEN?

Ja, wij willen aan onze relatie werken. Ja, diep van binnen willen wij samen oud worden (we weten alleen niet hoé). Ja, wij willen dat ons gezin bij elkaar blijft. Ja, wij zijn bereid om elkaars bril op te zetten. Ja, we zijn bereid om ook naar onszelf te kijken. Ja,...

WIE WIL IK ZIJN?

Ik houd me regelmatig met deze vraag bezig. Het houdt me scherp om keuzes te maken en daar mijn gedrag op af te stemmen. Bijvoorbeeld als ik de impuls voel om een verwijt te maken, dan vraag ik aan mezelf: wie wil ik zijn? Soms slik ik het dan in (choose your...

RELATIETHERAPIE NEXT LEVEL!

Ik wil jullie hier even van mee laten genieten. Bij mij geen therapie op een stoeltje onder een systeemplafond (waar ik zelf ook niet zou willen zitten).😝 Graag neem ik jullie mee naar prachtige locaties, zoals deze: de Hoogen Hof in Bruchem (bij Zaltbommel). Vandaag...

JULLIE RELATIEPROBLEMEN OPLOSSEN IS EEN SLECHT LEIDERSCHAP.

Want dan hebben jullie je problemen wel opgelost, maar zijn jullie weer op een neutraal ‘nulpunt’ beland. Daar hebben jullie toch helemaal niks aan?! Daar krijg je als ondernemer toch ook de kriebels van? Je wilt toch niet alleen problemen oplossen, je wilt ook...

EEN PERFECT LEVEN, MAAR TOCH EEN SCHEIDING OP DE LOER.

Een mooi gezin, prachtig huis, succesvol bedrijf, de mooiste vakanties en jullie kunnen alles doen wat jullie hartje begeert. Wauw. Toch is er die leegte. Dat matte, doffe gevoel van binnen. Je vraagt jezelf af hoe jullie in deze situatie zijn beland? Wanneer ging het...

ZOU JIJ JE TIJD ANDERS INDELEN ALS JE RELATIE EN GEZIN WERKELIJK OP HET SPEL STAAT?

Een vraag die ik stelde aan een bevlogen en zeer succesvolle ondernemer. Het raakte hem. 90 uur per week werken was voor hem volstrekt normaal. Dat deed hij met plezier! Zijn vrouw heeft ook haar eigen bedrijf, maar heeft de uren heel anders ingedeeld. Zij werkt 4...

GEEN OPEN DEUREN VOOR JOU!

Ik ga je niet vertellen wat de ingrediënten zijn voor een mooie relatie. Dat weet je zelf ook wel. Soms krijg ik deze vraag en dan moet ik lachen. Het zijn zulke open deuren. Ik denk dat elke ondernemer en zijn/haar liefdespartner diep van binnen echt wel weten waar...