In een relatiecrisis schuilt het zaadje tot een intens gelukkige relatie.
Stapelgek Academy | Relatietherapie | Relatietherapie voor de top van ondernemend Nederland | Relatiecoach

Ik spreek uit eigen ervaring en zie het ook gebeuren bij ‘mijn’ stellen.

Mijn man Olivier Overweg en ik hebben vele ups en ook verschillende downs meegemaakt in de 28 jaren dat we samen zijn.
Als je me volgt (op LinkedIn) dan weet je waar ik het over heb. Zorgen, vreemdgaan, niets is ons vreemd.
Toen we er middenin zaten konden we de kansen die erin verstopt lagen nog niet zien.
Overspoeld door heftige emoties ben je daar helemaal niet mee bezig. Begrijpelijk.😤
Achteraf bleken het waardevolle zaadjes die aandacht nodig hadden en zijn we er veel sterker en authentieker uitgekomen.

Een ondernemend stel vertelde onlangs tijdens hun laatste sessie dat hun relatieproblemen blijkbaar nodig waren geweest om te komen waar ze nu zijn. Hij zei: “op ons dieptepunt besefte ik pas hoe onzinnig het allemaal was en wat nu écht belangrijk voor me is. Jij en de kinderen, ons gezin!” Waarop zij zei: “we hebben echt de grond geraakt. Maar op een dag zaten we náást elkaar in die verdomde put te janken. Uit onze tenen kwam het! Achteraf zo’n mooi moment. We zaten daar maar te huilen! We keken elkaar aan en opeens wisten we: hier komen we samen sterker uit.” Wat zou het zonde en onnodig zijn geweest als dit stel uit elkaar was gegaan. Als dit gezin uit elkaar was gevallen, terwijl de ouders diep van binnen zoveel van elkaar houden.

En dan voel ik diepe dankbaarheid en vervulling van het mooie werk dat ik mag doen.🥰

Vragen? Stel ze!

Kom in contact met mij via sharon@stapelgek.com

Ik ben zeer actief op LinkedIn: Sharon Overweg- Slap
Mochten wij nog niet gelinkt zijn, stuur me gerust een connectieverzoek.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De beste relatietherapeut

DE BESTE RELATIETHERAPEUT Is diegene die het beste bij jullie past. Veel gestelde vragen die ik vaak hoor over mijn vakgebied zijn: Wat is de beste relatietherapie? Welke relatietherapeut of relatiecoach draagt echt bij aan het oplossen van onze relatiecrisis? Waar...

IK LOOP NIET GRAAG HAND IN HAND.

Gisteren liepen wij heerlijk over het strand van Bergen aan Zee naar Schoorl en weer terug. Het viel me op dat veel stellen romantisch hand in hand liepen. Als relatietherapeut zie ik dat natuurlijk graag! Terwijl ik zelf niet graag hand in hand loop. Gek hè! Ik heb...

ZONDER DE LIEFDE HEBBEN WE NIKS!

“We hebben ons droomhuis gebouwd, een prachtig jong gezin en we kunnen financieel doen wat we willen. We hebben het helemaal voor elkaar! Maar zonder de liefde hebben we niks. Helemaal niks!” Hij zat er wat verslagen bij. Machteloos. En toch ook wel hoopvol. Deze man,...

WAT ALS JULLIE ‘JA’ ZEGGEN?

Ja, wij willen aan onze relatie werken. Ja, diep van binnen willen wij samen oud worden (we weten alleen niet hoé). Ja, wij willen dat ons gezin bij elkaar blijft. Ja, wij zijn bereid om elkaars bril op te zetten. Ja, we zijn bereid om ook naar onszelf te kijken. Ja,...

WIE WIL IK ZIJN?

Ik houd me regelmatig met deze vraag bezig. Het houdt me scherp om keuzes te maken en daar mijn gedrag op af te stemmen. Bijvoorbeeld als ik de impuls voel om een verwijt te maken, dan vraag ik aan mezelf: wie wil ik zijn? Soms slik ik het dan in (choose your...

RELATIETHERAPIE NEXT LEVEL!

Ik wil jullie hier even van mee laten genieten. Bij mij geen therapie op een stoeltje onder een systeemplafond (waar ik zelf ook niet zou willen zitten).😝 Graag neem ik jullie mee naar prachtige locaties, zoals deze: de Hoogen Hof in Bruchem (bij Zaltbommel). Vandaag...

JULLIE RELATIEPROBLEMEN OPLOSSEN IS EEN SLECHT LEIDERSCHAP.

Want dan hebben jullie je problemen wel opgelost, maar zijn jullie weer op een neutraal ‘nulpunt’ beland. Daar hebben jullie toch helemaal niks aan?! Daar krijg je als ondernemer toch ook de kriebels van? Je wilt toch niet alleen problemen oplossen, je wilt ook...

EEN PERFECT LEVEN, MAAR TOCH EEN SCHEIDING OP DE LOER.

Een mooi gezin, prachtig huis, succesvol bedrijf, de mooiste vakanties en jullie kunnen alles doen wat jullie hartje begeert. Wauw. Toch is er die leegte. Dat matte, doffe gevoel van binnen. Je vraagt jezelf af hoe jullie in deze situatie zijn beland? Wanneer ging het...

ZOU JIJ JE TIJD ANDERS INDELEN ALS JE RELATIE EN GEZIN WERKELIJK OP HET SPEL STAAT?

Een vraag die ik stelde aan een bevlogen en zeer succesvolle ondernemer. Het raakte hem. 90 uur per week werken was voor hem volstrekt normaal. Dat deed hij met plezier! Zijn vrouw heeft ook haar eigen bedrijf, maar heeft de uren heel anders ingedeeld. Zij werkt 4...

GEEN OPEN DEUREN VOOR JOU!

Ik ga je niet vertellen wat de ingrediënten zijn voor een mooie relatie. Dat weet je zelf ook wel. Soms krijg ik deze vraag en dan moet ik lachen. Het zijn zulke open deuren. Ik denk dat elke ondernemer en zijn/haar liefdespartner diep van binnen echt wel weten waar...