Waarom investeren in je relatie zo belangrijk is
Stapelgek Academy | Relatietherapie | Relatietherapie voor de top van ondernemend Nederland | Relatiecoach

WAAROM INVESTEREN IN JE RELATIE ZO ONTZETTEND BELANGRIJK IS!

Lees even dit schrijnende verhaal.

Deze week had ik een kennismaking /intake met een ondernemend stel dat eigenlijk uit elkaar wil, maar het financieel niet kan. Dit zijn geluiden die ik vaker hoor en waar veel over te lezen valt.

De explosief hoge huizenprijzen maken het ze erg moeilijk om te scheiden. Hun business staat onder druk. Al die kosten zoals alimentatie, nieuwe spullen kopen, wellicht minder werken (om voor de kinderen te zorgen), of juist meer moeten werken etc maken dat ze het gevoel hebben met hun rug tegen de muur te staan. Ze klampten zich vast aan het idee dat ze wellicht toch maar samen moeten blijven. Zodoende belde ze mij.

Eigenlijk heel schrijnend en heel verdrietig.

Want als het samen echt niet meer werkt is het natuurlijk vreselijk dat je financieel vast lijkt te zitten.

We kwamen tot de conclusie dat zij ander soort hulp nodig hebben dan bij mij.

Iemand die ze helpt om hun relatie zo goed mogelijk te ontvlechten. Iemand die verder kijkt en mogelijkheden voor ze ziet. Zodat hun wegen (hopelijk liefdevol) kunnen scheiden en ze allebei verder kunnen.

Daarop heb ik ze doorverwezen naar een geweldige mediator: Nancy Jansen- van Iersel uit Goirle. Zij weet alles over financiële zaken bij scheiding en is ook ook nog eens een heel fijn, warm mens. ???

Daarom post ik deze video die ik afgelopen zomer heb opgenomen nog maar eens.

Wacht niet tot het te laat is.

Trek (veel) eerder aan de bel.

Trek op tijd aan de bel!

Doe dit jullie zelf en jullie kinderen niet aan om in zo’n benauwde positie terecht te komen.?

Zitten er flinke scheuren in jullie relatie?

Is er veel spanning in jullie ogenschijnlijk mooie ondernemersgezin?

Neem dan contact met mij op, vaak is de liefde nog heel dichtbij en is er heel veel mogelijk om de liefde weer te laten stromen!

Het is in ieder geval het proberen waard.

Toch?!

Scheiden kan altijd nog…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De 5 talen van de liefde

De 5 talen van de liefde. Van álle boeken die ik over de liefde en relaties heb gelezen is en blijft dit mijn absolute topper! Het is een klein boek, maar de inhoud is GROOTS en universeel! Het maakt namelijk niet uit waar je woont, wie je bent en waar je in gelooft....

Relatiecoaching voor elke relatie?

Is mijn traject Vitamine L(iefde) er voor iedereen? Het antwoord is simpel: NEE Afgelopen week had ik een call met een man die aangaf dat hij 'best een goede' relatie heeft met zijn vrouw. Er miste alleen wat levendigheid, de 'sjeu' is eraf. Ze waren allebei in beslag...

Wil je de regie over je leven terug?

Nu het jaar ten einde loopt kijken veel mensen terug. Wat heb ik afgelopen jaar gedaan? Waarschijnlijk heb je heel veel aandacht gehad voor je onderneming. Misschien was het een pittig jaar voor je en heb je een omzetverlies te verwerken? Of wellicht kijk je terug op...

Goud in handen in plaats van de scheidingspapieren

WAT JULLIE KUNNEN BEREIKEN DOOR MET MIJ TE WERKEN Ik gooi 'm er maar meteen in: Mijn relatiecoach traject Vitamine Liefde is ANDERS dan anders. Ik zeg niet dat het béter is dan traditionele trajecten, maar het is wel degelijk anders. Ik heb namelijk een geheel EIGEN...

Kom eerst bij mij!

Mag ik een keer heel arrogant doen? Ik doe het gewoon! Laatst poste ik onderstaande video op mijn socials (zie in de link onderaan dit bericht). De boodschap is wat arrogant, het komt echt uit mijn tenen! Maar ik meen het wel! Elk jaar zijn er twee scheidingspieken:...

Vakantie tips voor koppels!

Heb je ook bijna vakantie? Leuk toch! Of niet? Naast het woord liefde is vakantie het meest favoriete woord van veel Nederlanders. Helaas gaan die twee niet altijd goed samen. Is voor de één de vakantie een tijd om te genieten van het gezin en elkaar, de ander krijgt...

Wat is jouw relatie je waard?

WAT IS JOUW RELATIE JE WAARD? Wat is het je waard om je gezin bij elkaar te houden? Om gelukkig te zijn met je partner? En begrijp me niet verkeerd, ik ben niet tegen scheiden of uit elkaar gaan, wanneer het echt niet meer gaat. Soms is dat juist beter voor iedereen....

Geef je relatie een cijfer!

VRAAG: Zeg eens eerlijk. Welk cijfer geef je jullie relatie? 0 staat voor heel slecht. 10 staat voor geweldig.Mooie vraag om ook eens aan je partner te vragen. Het is een laagdrempelige en goede thermometer om aan te tonen hoe jullie je relatie ervaren op dit moment....

Relatiecoaching kan ook leuk zijn hoor!

Een doos met tissues. Ze staan er niet voor niks, zelfs met je ogen dicht grijp je altijd raak. Ze vinden gretig hun aftrek, daarom een ware ‘must have’ in mijn praktijk. En nu hoor ik je denken: ‘ja, voor al die verdrietige tranen die er vloeien natuurlijk!’. Deels...

Tegen wie heb je het eigenlijk?

Tegen wie heb je het eigenlijk? ‘Dan zitten we in de auto en kiest Chantal opeens een andere route. Naar mijn mening rijden we dan flink om, maar zij vind het leuk om binnendoor te rijden door alle dorpjes. Er ontstaat een discussie, want ik vind het zonde van de...