Waarom investeren in je relatie zo belangrijk is
Stapelgek Academy | Relatietherapie | Relatietherapie voor de top van ondernemend Nederland | Relatiecoach

WAAROM INVESTEREN IN JE RELATIE ZO ONTZETTEND BELANGRIJK IS!

Lees even dit schrijnende verhaal.

Deze week had ik een kennismaking /intake met een ondernemend stel dat eigenlijk uit elkaar wil, maar het financieel niet kan. Dit zijn geluiden die ik vaker hoor en waar veel over te lezen valt.

De explosief hoge huizenprijzen maken het ze erg moeilijk om te scheiden. Hun business staat onder druk. Al die kosten zoals alimentatie, nieuwe spullen kopen, wellicht minder werken (om voor de kinderen te zorgen), of juist meer moeten werken etc maken dat ze het gevoel hebben met hun rug tegen de muur te staan. Ze klampten zich vast aan het idee dat ze wellicht toch maar samen moeten blijven. Zodoende belde ze mij.

Eigenlijk heel schrijnend en heel verdrietig.

Want als het samen echt niet meer werkt is het natuurlijk vreselijk dat je financieel vast lijkt te zitten.

We kwamen tot de conclusie dat zij ander soort hulp nodig hebben dan bij mij.

Iemand die ze helpt om hun relatie zo goed mogelijk te ontvlechten. Iemand die verder kijkt en mogelijkheden voor ze ziet. Zodat hun wegen (hopelijk liefdevol) kunnen scheiden en ze allebei verder kunnen.

Daarop heb ik ze doorverwezen naar een geweldige mediator: Nancy Jansen- van Iersel uit Goirle. Zij weet alles over financiële zaken bij scheiding en is ook ook nog eens een heel fijn, warm mens. ???

Daarom post ik deze video die ik afgelopen zomer heb opgenomen nog maar eens.

Wacht niet tot het te laat is.

Trek (veel) eerder aan de bel.

Trek op tijd aan de bel!

Doe dit jullie zelf en jullie kinderen niet aan om in zo’n benauwde positie terecht te komen.?

Zitten er flinke scheuren in jullie relatie?

Is er veel spanning in jullie ogenschijnlijk mooie ondernemersgezin?

Neem dan contact met mij op, vaak is de liefde nog heel dichtbij en is er heel veel mogelijk om de liefde weer te laten stromen!

Het is in ieder geval het proberen waard.

Toch?!

Scheiden kan altijd nog…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

IK LOOP NIET GRAAG HAND IN HAND.

Gisteren liepen wij heerlijk over het strand van Bergen aan Zee naar Schoorl en weer terug. Het viel me op dat veel stellen romantisch hand in hand liepen. Als relatietherapeut zie ik dat natuurlijk graag! Terwijl ik zelf niet graag hand in hand loop. Gek hè! Ik heb...

ZONDER DE LIEFDE HEBBEN WE NIKS!

“We hebben ons droomhuis gebouwd, een prachtig jong gezin en we kunnen financieel doen wat we willen. We hebben het helemaal voor elkaar! Maar zonder de liefde hebben we niks. Helemaal niks!” Hij zat er wat verslagen bij. Machteloos. En toch ook wel hoopvol. Deze man,...

WAT ALS JULLIE ‘JA’ ZEGGEN?

Ja, wij willen aan onze relatie werken. Ja, diep van binnen willen wij samen oud worden (we weten alleen niet hoé). Ja, wij willen dat ons gezin bij elkaar blijft. Ja, wij zijn bereid om elkaars bril op te zetten. Ja, we zijn bereid om ook naar onszelf te kijken. Ja,...

WIE WIL IK ZIJN?

Ik houd me regelmatig met deze vraag bezig. Het houdt me scherp om keuzes te maken en daar mijn gedrag op af te stemmen. Bijvoorbeeld als ik de impuls voel om een verwijt te maken, dan vraag ik aan mezelf: wie wil ik zijn? Soms slik ik het dan in (choose your...

RELATIETHERAPIE NEXT LEVEL!

Ik wil jullie hier even van mee laten genieten. Bij mij geen therapie op een stoeltje onder een systeemplafond (waar ik zelf ook niet zou willen zitten).😝 Graag neem ik jullie mee naar prachtige locaties, zoals deze: de Hoogen Hof in Bruchem (bij Zaltbommel). Vandaag...

JULLIE RELATIEPROBLEMEN OPLOSSEN IS EEN SLECHT LEIDERSCHAP.

Want dan hebben jullie je problemen wel opgelost, maar zijn jullie weer op een neutraal ‘nulpunt’ beland. Daar hebben jullie toch helemaal niks aan?! Daar krijg je als ondernemer toch ook de kriebels van? Je wilt toch niet alleen problemen oplossen, je wilt ook...

EEN PERFECT LEVEN, MAAR TOCH EEN SCHEIDING OP DE LOER.

Een mooi gezin, prachtig huis, succesvol bedrijf, de mooiste vakanties en jullie kunnen alles doen wat jullie hartje begeert. Wauw. Toch is er die leegte. Dat matte, doffe gevoel van binnen. Je vraagt jezelf af hoe jullie in deze situatie zijn beland? Wanneer ging het...

ZOU JIJ JE TIJD ANDERS INDELEN ALS JE RELATIE EN GEZIN WERKELIJK OP HET SPEL STAAT?

Een vraag die ik stelde aan een bevlogen en zeer succesvolle ondernemer. Het raakte hem. 90 uur per week werken was voor hem volstrekt normaal. Dat deed hij met plezier! Zijn vrouw heeft ook haar eigen bedrijf, maar heeft de uren heel anders ingedeeld. Zij werkt 4...

GEEN OPEN DEUREN VOOR JOU!

Ik ga je niet vertellen wat de ingrediënten zijn voor een mooie relatie. Dat weet je zelf ook wel. Soms krijg ik deze vraag en dan moet ik lachen. Het zijn zulke open deuren. Ik denk dat elke ondernemer en zijn/haar liefdespartner diep van binnen echt wel weten waar...

WELK CIJFER GEEF JIJ JULLIE RELATIE OP DIT MOMENT?

Op een schaal van 0 - 10? Waarbij 0 ‘heel slecht’ is en 10 ‘fantastisch’. Ben je tevreden met dat cijfer? Of zou je willen dat het gemiddelde hoger wordt? Het vergt moed om dit te bespreken met je partner. Zij/hij zal het wellicht ook een moeilijk onderwerp vinden....