Waarom investeren in je relatie zo belangrijk is
Stapelgek Academy | Relatietherapie | Relatietherapie voor de top van ondernemend Nederland | Relatiecoach

WAAROM INVESTEREN IN JE RELATIE ZO ONTZETTEND BELANGRIJK IS!

Lees even dit schrijnende verhaal.

Deze week had ik een kennismaking /intake met een ondernemend stel dat eigenlijk uit elkaar wil, maar het financieel niet kan. Dit zijn geluiden die ik vaker hoor en waar veel over te lezen valt.

De explosief hoge huizenprijzen maken het ze erg moeilijk om te scheiden. Hun business staat onder druk. Al die kosten zoals alimentatie, nieuwe spullen kopen, wellicht minder werken (om voor de kinderen te zorgen), of juist meer moeten werken etc maken dat ze het gevoel hebben met hun rug tegen de muur te staan. Ze klampten zich vast aan het idee dat ze wellicht toch maar samen moeten blijven. Zodoende belde ze mij.

Eigenlijk heel schrijnend en heel verdrietig.

Want als het samen echt niet meer werkt is het natuurlijk vreselijk dat je financieel vast lijkt te zitten.

We kwamen tot de conclusie dat zij ander soort hulp nodig hebben dan bij mij.

Iemand die ze helpt om hun relatie zo goed mogelijk te ontvlechten. Iemand die verder kijkt en mogelijkheden voor ze ziet. Zodat hun wegen (hopelijk liefdevol) kunnen scheiden en ze allebei verder kunnen.

Daarop heb ik ze doorverwezen naar een geweldige mediator: Nancy Jansen- van Iersel uit Goirle. Zij weet alles over financiële zaken bij scheiding en is ook ook nog eens een heel fijn, warm mens. ???

Daarom post ik deze video die ik afgelopen zomer heb opgenomen nog maar eens.

Wacht niet tot het te laat is.

Trek (veel) eerder aan de bel.

Trek op tijd aan de bel!

Doe dit jullie zelf en jullie kinderen niet aan om in zo’n benauwde positie terecht te komen.?

Zitten er flinke scheuren in jullie relatie?

Is er veel spanning in jullie ogenschijnlijk mooie ondernemersgezin?

Neem dan contact met mij op, vaak is de liefde nog heel dichtbij en is er heel veel mogelijk om de liefde weer te laten stromen!

Het is in ieder geval het proberen waard.

Toch?!

Scheiden kan altijd nog…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HET BELANG VAN EEN GOEDE VRAAG.

Regelmatig vertrouwen mensen mij hun verhalen toe. Niet alleen mijn cliënten, maar ook mensen die ik tegenkom ‘op straat’. Veelvoorkomend onderwerp is dat ze al eens gescheiden zijn. “Het ging niet meer.” Vaak volgt dan: “hadden we maar hulp gezocht, wellicht waren we...

UIT ELKAAR GAAN IS SOMS BETER.

Stellen die bij me komen hebben vaak grote relatieproblemen (niet altijd trouwens). Echter, is het verlangen om bij elkaar te blijven meestal nóg groter. En dat is een prachtig uitgangspunt om bij me in te stappen: een verlangen dat immers groter is dan het probleem,...

SCHEIDEN OF BLIJVEN?

Houdt deze vraag je meer dan ooit bezig? Lig je ‘s nachts wakker omdat deze impasse onbeantwoord blijft? Een onverdraaglijk schuldgevoel maakt je misselijk. Er komt zoveel bij kijken, wat het besluit ook wordt. Er is hoe dan ook werk aan de winkel. Jullie relatie is...

IK BEN JE MOEDER NIET!

Regelmatig zijn ondernemers ‘bang’ dat ik ze ga zeggen dat ze minder moeten werken, omwille van de relatie thuis. ‘Zeg, ik ben je moeder niet’, zeg ik dan met een lach. Dat je binnenkort zelf andere keuzes gaat maken, die kans is heel groot. Maar niet omdat ik het...

SPIJT NA EEN SCHEIDING.

Je moet er toch niet aan denken? Dat je spijt krijgt dat je een einde maakte aan je relatie. Toch blijkt dat ongeveer de helft van de mensen die een scheiding hebben geïnitieerd, later spijt krijgt. Ze beseffen ineens wat ze kwijt zijn geraakt. Spijt is een emotie die...

De beste relatietherapeut

DE BESTE RELATIETHERAPEUT Is diegene die het beste bij jullie past. Veel gestelde vragen die ik vaak hoor over mijn vakgebied zijn: Wat is de beste relatietherapie? Welke relatietherapeut of relatiecoach draagt echt bij aan het oplossen van onze relatiecrisis? Waar...

IK LOOP NIET GRAAG HAND IN HAND.

Gisteren liepen wij heerlijk over het strand van Bergen aan Zee naar Schoorl en weer terug. Het viel me op dat veel stellen romantisch hand in hand liepen. Als relatietherapeut zie ik dat natuurlijk graag! Terwijl ik zelf niet graag hand in hand loop. Gek hè! Ik heb...

ZONDER DE LIEFDE HEBBEN WE NIKS!

“We hebben ons droomhuis gebouwd, een prachtig jong gezin en we kunnen financieel doen wat we willen. We hebben het helemaal voor elkaar! Maar zonder de liefde hebben we niks. Helemaal niks!” Hij zat er wat verslagen bij. Machteloos. En toch ook wel hoopvol. Deze man,...

WAT ALS JULLIE ‘JA’ ZEGGEN?

Ja, wij willen aan onze relatie werken. Ja, diep van binnen willen wij samen oud worden (we weten alleen niet hoé). Ja, wij willen dat ons gezin bij elkaar blijft. Ja, wij zijn bereid om elkaars bril op te zetten. Ja, we zijn bereid om ook naar onszelf te kijken. Ja,...

WIE WIL IK ZIJN?

Ik houd me regelmatig met deze vraag bezig. Het houdt me scherp om keuzes te maken en daar mijn gedrag op af te stemmen. Bijvoorbeeld als ik de impuls voel om een verwijt te maken, dan vraag ik aan mezelf: wie wil ik zijn? Soms slik ik het dan in (choose your...