Interactieve lezing ‘Vitamine L(iefde)’
Stapelgek Academy | Relatietherapie | Relatietherapie voor de top van ondernemend Nederland | Relatiecoach

Wij zijn Sharon & Olivier. De bedenkers van Stapelgek!

Wat leuk dat je onze eerste blog leest. Wij hebben een relatie met alles wat daar bij komt kijken… net zoals die jij nu hebt of in de toekomst hoopt te krijgen.

Via onze interactieve lezing ‘Vitamine L’ nemen wij je mee in ons verhaal over onze eigen relatie. Wij zijn geen coach of relatietherapeuten… wel een normaal stel. Wij vertellen openhartig over ons leven en hoe wij nu en in moeilijke periodes met elkaar en de situatie zijn omgegaan. Onze drive om dit te doen? Veel meer mensen gelukkig zien en meer relaties die slagen.
Ons verhaal verschilt waarschijnlijk niet heel veel van andere relaties en is daarom heel herkenbaar. Het is echter wellicht wel verschillend hoe wij met elkaar omgaan en hoe je onze tips & tricks kunt gebruiken om liefdevoller met je partner om te gaan of in een toekomstige relatie elkaar beter te begrijpen. Onze lezing ‘Vitamine L’ is bedoeld voor iedereen. Publiek met zowel koppels als singles.

Met de Stapelgek! inspireren wij via interactieve lezingen en een toekomstige online programma om een liefdevolle relatie aan te gaan, te hebben én te behouden. Wil je weer stapelgek op elkaar worden of wordt je juist stapelgek van elkaar en wil je daar iets aan doen? Neem dan contact op met ons of neem deel aan ons online programma waarvoor je via contact@stapelgek.com kunt aangeven (zonder verplichtingen) dat je daarvoor interesse hebt. 

Tijdens onze interactieve lezing vertellen wij je ons eigen verhaal. Je komt op een leuke en snelle manier achter onze geheimen. Wij geven je namelijk gemakkelijke bruikbare tips & tricks, waarmee je direct in je relatie thuis of op je werk aan de slag kunt gaan. Geen zoetsappigheden, maar wij delen ‘real life’ ervaringen en inzichten met een flinke saus humor ‘on top’!

Sinds 1994 zijn wij samen en hebben ruim 145.000 ‘vlieguren’ met elkaar achter de rug. Daarnaast heeft Olivier over de gehele wereld gereisd als directeur van beursgenoteerde organisaties en mooie toonaangevende familie ondernemingen. In die hoedanigheid heeft hij meer dan 45 landen bezocht waar hij mooie zakelijke relaties aangegaan is met mensen met een totaal andere culturele achtergrond.
Ook wij hebben te maken gehad met ups en downs. Kleine en grote financiële, werk- en relatie problemen. Wij weten wat het is… . Wij zijn er van overtuigd dat in de jaren die nog komen gaan, er nog zeker dieptepunten maar hopelijk nog meer hoogtepunten zullen volgen. Dit hoort nu eenmaal bij het leven en dat hebben wij ons altijd beseft.
Situaties in ons leven hebben onze relatie meerdere keren uitgedaagd. Toch vonden wij telkens weer de juiste manieren om deze uitdagingen samen aan te gaan. Blijkbaar is ons vermogen om problemen met elkaar en anderen op te lossen een inspiratie voor velen. Regelmatig worden wij in vertrouwen genomen door familie, vrienden en kennissen. Heftige relatie- en zakelijke problemen worden met ons gedeeld, waarna wij niemand vertellen hoe ze deze op moeten lossen. Wij geven namelijk alleen onze eigen inzichten, hoe wij met bepaalde situaties zijn omgegaan. “Hoe hebben jullie dat dan gedaan?” is een veel gestelde vraag aan ons. Het zijn vaak emotionele, maar ook mooie gesprekken. Wij oordelen nooit, zijn discreet en laten iedereen in hun waarde.
Alle bijzondere privé- en zakelijke gesprekken van de afgelopen jaren inspireerde ons om dit niet te beperken tot onze eigen kring, maar om meer mensen te laten leven in liefde! Zo ontstond het idee voor Stapelgek! Academy.

Wij kunnen geen relaties maken of breken, maar zien wel dat mensen met meer positieve energie naar huis gaan. Onze ervaring is dat heftige relatie problemen niet het begin van het einde zijn, maar juist duidelijkheid en meestal een nieuwe start!
65.000 koppels in Nederland stappen in het huwelijksbootje en ruim 15.000 koppels laten hun relatie officieel registreren. Niemand van deze ruim 80.000 relaties heeft de verwachting dat de relatie ooit eindigt in een scheiding. Maar helaas liegen de cijfers er niet om. Er zijn jaarlijks 30.000 scheidingen in ons land met 70.000 betrokken kinderen. Om een indicatie te geven… dat is een stad zo groot als Gouda. Daar worden wij best wel verdrietig van en nog meer motivatie om ons eigen verhaal te vertellen voor inspiratie. Ruim 1 op de 3 levert het romantische boterbriefje in voor een scheiding. Meestal met dure advocaatkosten en alle negatieve emoties die er bij komen kijken. Aan de andere kant kennen we ook relaties die er alles aan hebben gedaan om bij elkaar te blijven maar waar het uiteindelijk niet is gelukt. Ook dat is een keuze waardoor je allebei uiteindelijk een weg kunt vinden om gelukkiger kunt worden en rust kunt vinden voor een nieuwe mooie toekomst.

Boek ons voor je bijeenkomst en wij geven je 3 inzichten voor een mooie relatie met elkaar of voor inzichten hoe je met een toekomstige relatie kunt omgaan.
Onze interactieve lezing duurt meestal ongeveer 1 tot 1,5 uur. Niet alleen maar luisteren want we nodigen ook uit voor interactie.

Wil je alvast meer informatie, je inschrijven of op de hoogte gehouden worden? Stuur ons een bericht via contact@stapelgek.com of bezoek de Facebook pagina van Stapelgek Academy.

Leef in Liefde!

Sharon & Olivier

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HET BELANG VAN EEN GOEDE VRAAG.

Regelmatig vertrouwen mensen mij hun verhalen toe. Niet alleen mijn cliënten, maar ook mensen die ik tegenkom ‘op straat’. Veelvoorkomend onderwerp is dat ze al eens gescheiden zijn. “Het ging niet meer.” Vaak volgt dan: “hadden we maar hulp gezocht, wellicht waren we...

UIT ELKAAR GAAN IS SOMS BETER.

Stellen die bij me komen hebben vaak grote relatieproblemen (niet altijd trouwens). Echter, is het verlangen om bij elkaar te blijven meestal nóg groter. En dat is een prachtig uitgangspunt om bij me in te stappen: een verlangen dat immers groter is dan het probleem,...

SCHEIDEN OF BLIJVEN?

Houdt deze vraag je meer dan ooit bezig? Lig je ‘s nachts wakker omdat deze impasse onbeantwoord blijft? Een onverdraaglijk schuldgevoel maakt je misselijk. Er komt zoveel bij kijken, wat het besluit ook wordt. Er is hoe dan ook werk aan de winkel. Jullie relatie is...

IK BEN JE MOEDER NIET!

Regelmatig zijn ondernemers ‘bang’ dat ik ze ga zeggen dat ze minder moeten werken, omwille van de relatie thuis. ‘Zeg, ik ben je moeder niet’, zeg ik dan met een lach. Dat je binnenkort zelf andere keuzes gaat maken, die kans is heel groot. Maar niet omdat ik het...

SPIJT NA EEN SCHEIDING.

Je moet er toch niet aan denken? Dat je spijt krijgt dat je een einde maakte aan je relatie. Toch blijkt dat ongeveer de helft van de mensen die een scheiding hebben geïnitieerd, later spijt krijgt. Ze beseffen ineens wat ze kwijt zijn geraakt. Spijt is een emotie die...

De beste relatietherapeut

DE BESTE RELATIETHERAPEUT Is diegene die het beste bij jullie past. Veel gestelde vragen die ik vaak hoor over mijn vakgebied zijn: Wat is de beste relatietherapie? Welke relatietherapeut of relatiecoach draagt echt bij aan het oplossen van onze relatiecrisis? Waar...

IK LOOP NIET GRAAG HAND IN HAND.

Gisteren liepen wij heerlijk over het strand van Bergen aan Zee naar Schoorl en weer terug. Het viel me op dat veel stellen romantisch hand in hand liepen. Als relatietherapeut zie ik dat natuurlijk graag! Terwijl ik zelf niet graag hand in hand loop. Gek hè! Ik heb...

ZONDER DE LIEFDE HEBBEN WE NIKS!

“We hebben ons droomhuis gebouwd, een prachtig jong gezin en we kunnen financieel doen wat we willen. We hebben het helemaal voor elkaar! Maar zonder de liefde hebben we niks. Helemaal niks!” Hij zat er wat verslagen bij. Machteloos. En toch ook wel hoopvol. Deze man,...

WAT ALS JULLIE ‘JA’ ZEGGEN?

Ja, wij willen aan onze relatie werken. Ja, diep van binnen willen wij samen oud worden (we weten alleen niet hoé). Ja, wij willen dat ons gezin bij elkaar blijft. Ja, wij zijn bereid om elkaars bril op te zetten. Ja, we zijn bereid om ook naar onszelf te kijken. Ja,...

WIE WIL IK ZIJN?

Ik houd me regelmatig met deze vraag bezig. Het houdt me scherp om keuzes te maken en daar mijn gedrag op af te stemmen. Bijvoorbeeld als ik de impuls voel om een verwijt te maken, dan vraag ik aan mezelf: wie wil ik zijn? Soms slik ik het dan in (choose your...