LIVE MASTERCLASS RELATIEKUNDE

14 SEPTEMBER 2024
Ik ben benieuwd naar meer info.

WIL JE MEER LIEFDE IN JE LEVEN ERVAREN?

Relatiekunde is hét vak dat op scholen niet bestaat! En laat dit nou het allerbelangrijkste vak zijn, want het leven draait om relaties. Vraag mensen op hun sterfbed waar ze de meeste spijt van hebben, het antwoord is steevast: had ik maar meer tijd besteed aan mensen die écht belangrijk voor mij zijn.

Daarom is er deze lesdag relatiekunde voor jou. Hoe fijn zou het zijn wanneer je relatievaardiger bent waardoor je minder gedoe in je relaties hebt en je je meer verbonden voelt met je partner en de mensen om je heen? Je bent in staat om je relatie naar een hoger niveau te tillen zelfs wanneer je partner niet meekomt.

Na deze unieke dag begrijp je beter hoe jouw relatie werkt en hoe jij meer liefde in je leven kan ervaren. Geef je nu op voor de lesdag Relatiekunde en ervaar …

 

EARLY BIRD KORTING P.P

Early bird korting tot en met 31 juli 2024 is € 295*

Daarna € 345*

*) Inclusief BTW en een gezonde lunch.

Zaterdag 14 september | 10:00 – 17.00 | ROOTS in Haaren, nabij Oisterwijk (NB)

EXTRA INFORMATIE

Tijdens deze dag leer je wat je op school nooit hebt geleerd. We leren op school te praten, maar we leren niet om écht te communiceren, voorbij de woorden en tussen de regels door. We leren niet te praten over onze gevoelens, onze grenzen, wensen en verlangens. We leren niet dat luisteren een van de mooiste dingen is die je iemand kunt geven, wanneer je dat op de juiste manier doet.

Mocht je geen relatie hebben, dan is deze dag ook voor jou! De beste timing om aan je toekomstige relatie te werken is nog voordat je eraan begint. Hoe gaaf is dat!

De Masterclass Relatiekunde maakt jou dus in één klap relatievaardiger! Want liefde is een vaardigheid. Dit kun je leren en je kunt er zelfs steeds beter in worden. Zoals een spier die je kunt trainen. Geen ingewikkelde theorieën, maar direct bruikbare dingen om jouw liefdesrelatie(s) te verbeteren.

Dus vergeet die saaie lesstof van vroeger! Dit is een vak waar je echt iets aan hebt. Of je nu op zoek bent naar een vurige romance of je relatie een boost wil geven, deze dag gaat jouw liefdesrelatie(s) absoluut naar een hoger niveau te tillen!

BELOFTE

Aan het eind van Live Masterclass Relatiekunde ben je relatievaardiger.

Je bent in staat om je relatie naar een hoger niveau te tillen zelfs wanneer je partner er niet bij is. Je ervaart meer liefde in je leven en begrijpt beter hoe je een diepere  verbinding maakt met de ander. Je hebt alle basisvaardigheden in huis om je relatie te verbeteren.

Sharon Overweg is dé relatietherapeut
voor ondernemend Nederland & BELGIË