Workshop 'De vijf talen van de liefde'

Reserveer

De workshop ‘De vijf talen van de liefde’ is gebasseerd op het gelijknamige boek.

Geen tijd of zin om dit geweldige boek te lezen? Of zoek je een boeiende invulling van jouw event? Dan is deze workshop helemaal iets voor jou!  Sharon is expert op het gebied van de 5 liefdestalen en vertelt vol passie, met veel energie en met humor over de verschillende manieren die er zijn om liefde te geven én te ontvangen. Deze eye-opener gaan jouw kijk op de liefde & relaties voor altijd veranderen, zoals dat ook bij Sharon & Olivier het geval was. Het heeft hun relatie met elkaar, maar óók met hun kinderen, familie en vrienden en zelfs met collega’s enorm verrijkt!

De reacties zijn steevast: “had ik dit maar eerder geweten!”

Je leert jezelf beter kennen, maar krijgt ook meer oog voor (dierbare) mensen om je heen. Deze interessante workshop zal je aangenaam verrassen en is geschikt voor iedereen vanaf 18+: mannen, vrouwen, singels of in een relatie. Sharon kan de workshop aanpassen op vrouwen of mannen, of een combinatie van beiden. Zij past dan de activiteit aan die deelnemers tijdens de workshop zullen doen.

Het is tevens mogelijk om deze workshop inhoudelijk een zakelijk tintje te geven voor organisaties en bedrijven.  Voor een betere werksfeer.

Deze workshop is verrassend en zet je aan het denken. Het deed me beseffen dat ik er  altijd maar vanuit ga dat mijn man wel weet waar ik behoefte aan heb (wat mijn eerste liefdestaal is). Maar is dat wel écht zo? En weet ik eigenlijk wel wat zijn eerste liefdestaal is? Ik denk het wel, maar ga het wel checken. Mooi inzicht om mee aan de slag te gaan! Bedankt Sharon voor de leuke middag!

Annemarie

Een leuke avond, veel gelachen, maar ook serieus over de liefde gepraat. Liefde betekent voor iedereen iets anders, maar de 5 talen van de liefde zijn universeel en zo simpel! Sharon, dank je wel, ik hoop tot ziens.

Samira

Wist niet wat ik moest verwachten. Wat een geweldig manier van naar de liefde kijken, in de breedste zin van het woord. Wist ik dit maar eerder! Morgenochtend meteen eens koffie zetten voor mijn collega. Ik realiseer me nu dat ‘hulpvaardigheid’ een belangrijke taal voor haar is. Ik kijk uit naar onze samenwerking als ik me eens wat vaker behulpzaam opstel naar haar.

Barbara

Sharon zorgt voor een veilige omgeving, waarin iedereen durft mee te praten. Het zet je aan het denken over je eigen behoeftes en die van anderen die dicht bij me staan.

Josien

Sharon verteld op een leuke en verfrissende manier over dit boek De 5 talen van de liefde. Grappig ook de voorbeelden die ze noemt en zo herkenbaar. Ik ga er ermee aan de slag, ben benieuwd wat het me gaat brengen en hoe mijn man hierop reageert.

Mirjam

Op dit moment ben ik single. Maar ga deze workshop zeker toepassen in een volgende relatie! Het was interessant om mijn vorige relatie via deze workshop te ‘evalueren’. Ik besef me nu dat ik zijn liefde niet heb gezien. Zijn liefde kwam niet goed over bij mij, omdat ik zijn uiting van liefde blijkbaar niet voldoende herkende. Best triest nu ik me dit besef. Ben dankbaar voor deze mooie, nieuwe inzichten. Ondertussen ga ik ‘de 5 talen’ alvast oefenen met mijn ouders en vriendinnen 🙂 Dank je wel! Liefs

Sam

Workshop ‘De 5 talen van de liefde’

prijs

Workshop ‘De 5 talen van de liefde’
€350,-*

Bij meer dan 6 personen bereken ik €25,- per persoon extra.

Reiskostenvergoeding

 

 

Voor wie?

Mannen, vrouwen 18+
singel of in een relatie, iedereen is welkom. 

Kan zowel in een privé als zakelijke setting worden geboekt.  

Door wie?

Sharon verzorgt deze workshop.

De workshop duurt 2 uur.

Opstelling:

Deelnemers zitten aan een tafel.

Benodigdheden:

Voldoende zitplaatsen aan één of meerdere tafels. Sharon zorgt voor het workshop materiaal.

Belofte:

Twee uur lang kennis, verwondering, herkenning en veel (nieuwe) inspiratie over de liefde en relaties. 
Een échte eye-opener!