THEATERLEZING VITAMINE L(IEFDE)

Boek ons!

 Theaterlezing Vitamine L(iefde) 

Sharon en haar man Olivier nemen het publiek mee naar een intieme setting.

“Onze lezing is méér dan een gewone lezing.
Gedurende 5 kwartier dompelen we je onder in het mooiste en misschien wel het moeilijkste dat er bestaat: de liefde”.

Vitamine L is openhartig, taboedoorbrekend,
herkenbaar én hilarisch! 

Het publiek gaat naar huis met een flinke portie Vitamine L
én met een frisse, nieuwe blik op de liefde en relaties.

Het gras van de buren lijkt groener, omdat daar meer shit op ligt!
– Sharon & Olivier –

 

“Stapelgek…zijn zij op elkaar. En dat is te zien! Juist ook ‘on stage’ tijdens hun lezing. Ik heb als regisseur genoten om met Sharon en Olivier een interactieve lezing te maken over relaties. Geen gepreek, gecoach of quasi ‘stout’. Maar juist heel erg dicht bij zichzelf, eerlijk, romantisch en heel praktisch. Sharon is een open boek en heeft een aanstekelijke energie. Olivier is charmant en zorgt op de juiste momenten voor diepgang. Humor is de twee niet vreemd, dat maakt hun lezing erg vermakelijk! Een inspirerende cocktail van hun bevindingen, kwetsbaarheid en zelfspot. Een beetje meekijken met hoe zij hun liefdesleven een boost geven en hoe wij dat misschien ook wel wat meer zouden kunnen doen? Het is echt een aanrader om hier naar te kijken!!”

Lisa Portengen

“Geweldig dat twee mensen zo’n intieme kijk in hun relatie durven te geven! Inspirerend! Het was doodstil in de zaal toen Sharon haar verhaal vertelde… Prachtstel!”

Charlotte van der Pluijm

“Stapelgek op je partner, op je maatje, op je soulmate. Maar hoe blijf je stapelgek op elkaar? Sharon en Olivier zijn al bijna 25 jaar samen en nog steeds blij en gelukkig met elkaar. Zelf ben ik gescheiden en heb helaas niet het geluk gekend dit gevoel met mijn partner vast te kunnen houden.
Sharon en Olivier willen hun ervaringen, hun ups-and-downs delen om de wereld liefdevoller te maken. Hun lezing/voorstelling is sprankelend, spontaan en oprecht. Kortom uit het leven gegrepen!
Een aanrader voor alle mensen. Of je nu je relatie wil verbeteren of verstevigen of je bent alleenstaand en zou graag een relatie willen.
Kortom, als je ervoor open staat leer je altijd wat over de liefde!”

Sacha Van Herpen - Van Hest

“Vitamine L. Het was een bijzondere avond!
Twee mooie mensen die open en eerlijk vertellen over hun relatie. 
Herkenbare situaties die zich in elke relatie voor kunnen doen. Maar hoe ga je ermee om? Tips worden aangedragen, op een serieuze manier maar juist ook met een flinke dosis humor. Heerlijk om naar te kijken, naar te luisteren, om te lachen, om stil van te worden en stiekem ook om wat van op te steken!” 

Marian & Richard

Ik was erg benieuwd wat er ging komen. De binnenkomst was gezellig en sfeervol en lekker relaxed. De intro vond ik erg origineel gedaan, heel verrassend! Het was een lezing met veel herkenbare punten, erg leuk en ontspannen gebracht met een flinke dosis humor. Heel mooi om te zien hoe open Sharon en Olivier waren over hun dingetjes die ze tegen zijn gekomen binnen hun relatie. Zij gaven aan hoe zij hiermee om zijn gegaan en wat het hun heeft gebracht. Ik heb een aantal puntjes mee naar huis genomen die ik zeker in de praktijk toe ga passen. De tip om het boek ‘De vijf talen van de liefde’ te lezen heb ik met beide handen aangepakt. Leuk en inspirerend boek! Heb beslist nieuwe inzichten gekregen, waar ik echt wat ik aan heb!”

Gaby van der Putte

“Heb de hele avond met een brede lach op mijn gezicht zitten luisteren. Ook tijdens de serieuze gedeeltes. Veel meer mensen zouden zo openhartig over hun relatie moeten vertellen. Denk echt dat Sharon en Olivier anderen op deze manier op een nieuw spoor kunnen zetten!” 

Doret Schulkes-Derks

Theaterlezing Vitamine L(iefde)

Prijs

Theaterlezing ‘Vitamine L(iefde)’
€999,- excl. b.t.w.

Ook mogelijk op partage-basis
(verdeling ticketprijs)

Voor wie?

Voor iedereen vanaf 18+

 

 

Door wie?

Sharon en Olivier Overweg geven samen deze lezing.

1 uur en 15 minuten