ErvaringEN

We vinden het heel leuk als je ons laat weten hoe je ‘Vitamine L’ ervaren hebt. En vooral, wat het jou heeft gebracht, wat heb je mee naar huis genomen?  Hieronder een aantal reacties: 

 “Stapelgek…zijn zij op elkaar. En dat is te zien! Juist ook ‘on stage’ tijdens hun lezing. Ik heb als regisseur genoten om met Sharon en Olivier een interactieve lezing te maken over relaties. Geen gepreek, gecoach of quasi ‘stout’. Maar juist heel erg dicht bij zichzelf, eerlijk, romantisch en heel praktisch. Sharon is een open boek en heeft een aanstekelijke energie. Olivier is charmant en zorgt op de juiste momenten voor diepgang. Humor is de twee niet vreemd, dat maakt hun lezing erg vermakelijk! Een inspirerende cocktail van hun bevindingen, kwetsbaarheid en zelfspot. Een beetje meekijken met hoe zij hun liefdesleven een boost geven en hoe wij dat misschien ook wel wat meer zouden kunnen doen? Het is echt een aanrader om hier naar te kijken!!”
Lisa Portengen

“Heb het hele uur met een brede lach op mijn gezicht zitten luisteren. Ook tijdens de serieuze gedeeltes. Veel meer mensen zouden zo openhartig over hun relatie moeten vertellen. Denk echt dat Sharon en Olivier anderen op deze manier op een nieuw spoor kunnen zetten!” 
Doret Schulkes-Derks

“Vitamine L. Het was een bijzondere avond!
Twee mooie mensen die open en eerlijk vertellen over hun relatie. 
Herkenbare situaties die zich in elke relatie voor kunnen doen. Maar hoe ga je ermee om? Tips worden aangedragen, op een serieuze manier maar juist ook met een flinke dosis humor. Heerlijk om naar te kijken, naar te luisteren, om te lachen, om stil van te worden en stiekem ook om wat van op te steken!”
Marian & Richard 

Ik was erg benieuwd wat er ging komen. De binnenkomst was gezellig en sfeervol en lekker relaxed. De intro vond ik erg origineel gedaan, heel verrassend! Het was een lezing met veel herkenbare punten, erg leuk en ontspannen gebracht met een flinke dosis humor. Heel mooi om te zien hoe open Sharon en Olivier waren over hun dingetjes die ze tegen zijn gekomen binnen hun relatie. Zij gaven aan hoe zij hiermee om zijn gegaan en wat het hun heeft gebracht. Ik heb een aantal puntjes mee naar huis genomen die ik zeker in de praktijk toe ga passen. De tip om het boek ‘De vijf talen van de liefde’ te lezen heb ik met beide handen aangepakt. Leuk en inspirerend boek! Heb beslist nieuwe inzichten gekregen, waar ik echt wat ik aan heb!”
Gaby van de Putte 

 ❤

“Stapelgek op je partner, op je maatje, op je soulmate. Maar hoe blijf je stapelgek op elkaar? Sharon en Olivier zijn al bijna 25 jaar samen en nog steeds blij en gelukkig met elkaar. Zelf ben ik gescheiden en heb helaas niet het geluk gekend dit gevoel met mijn partner vast te kunnen houden.
Sharon en Olivier willen hun ervaringen, hun ups-and-downs delen om de wereld liefdevoller te maken. Hun lezing/voorstelling is sprankelend, spontaan en oprecht. Kortom uit het leven gegrepen!
Een aanrader voor alle mensen. Of je nu je relatie wil verbeteren of verstevigen of je bent alleenstaand en zou graag een relatie willen.
Kortom, als je ervoor open staat leer je altijd wat over de liefde!”
Sacha van Hest-van  Herpen

 “Geweldig dat twee mensen zo’n intieme kijk in hun relatie durven te geven! Inspirerend! Het was doodstil in de zaal toen Sharon haar verhaal vertelde… Prachtstel!”
Charlotte van der Pluijm

“Bij de lezing was er al direct een ontspannen huiskamergevoel en ik was in volle afwachting van wat jullie mij zouden gaan brengen 😉 Wij als toehoorders werden meegenomen in jullie persoonlijke verhaal met zowel hoogte, diepte en zeker ook kwetsbare punten. Dat heeft in het begin van de avond al geresulteerd in een bijzondere ervaring voor mij. Zeker ook aangezien ik ongeveer evenveel jaren met Clemens gelukkig samen ben, ook heel herkenbaar…..geeft een heel fijn gevoel van gedeelde ervaringen en dat is prettig!”
Inge Bloemen-Verhofstad